Прошу оцинити комплектну рамку АПБ

Тема у розділі 'Скільки коштує?', створена користувачем marrio, 13 чер 2025 у 15:43.

1. marrio

marrio Oberfeldwebel

Повідомлення:
    679
    Адреса:
    Україна
    Вітаю друзі.
    Лежить без діла низ АПБ. Затвору нема в не було. Дісталось по обміну таким. Із деактива - штфт у стволі. Скільки можу просити за нього?

Images:

IMG_1647.jpeg
    IMG_1648.jpeg
    IMG_1652.jpeg
    IMG_1656.jpeg
    luxeonchik, Scythe, gheka та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Медный, без сильных повреждений (не течет), клеймо на месте).
      2300 грн.
    2. 1500 грн.
    3. Бинокль старовинний військовий виробництва Франціі у робочому стані Зображення чисте
      750 грн.
    4. Без трещин и сколов.На горлышке имеется небольшой брак литья (как прилипшие крошки стекла)
      500 грн.
    5. Дуже нечаста річ - оригінальний призовий годинник РІА. Корпус срібло 800 проби, на задній кришці г...
      4000 грн.
  3. luxeonchik

luxeonchik Obergefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    31
    Повідомлення:
    67
    Адреса:
    Україна
    Цікав і рідкісна річ. З верхом би коштувала. Ціна ж самої думаю десь біля 800-1000дол. так як окремо верх під неї знайти буде, ой м'яко кажучи дуже складно, а від звичайного макета стечкіна верх не налізе бо потребуватиме досить складних змін, які не в заводських умовах внести самотужки буде дуже складно або й нереально.
    Треба було ще зробити фотографії зі знятою з стволика насадкою-трубкою, щоб було видно стан стволика зовні і самої насадки-трубки всередені бо це місця які в апб при поганому догляді дуже псуються. Ще не видно на рамці гравіювання з номером, в такому разі рамка напевно шліфувалась і переворонюлась, це на мій погляд теж не аби який мінус, нажаль.