Прошу оцинити комплектну рамку АПБ

Dieses Thema im Forum "Скільки коштує?" wurde erstellt von marrio, 13. Juni 2025.

1. marrio

marrio Oberfeldwebel

Вітаю друзі.
    Лежить без діла низ АПБ. Затвору нема в не було. Дісталось по обміну таким. Із деактива - штфт у стволі. Скільки можу просити за нього?

Images:

IMG_1647.jpeg
    IMG_1648.jpeg
    IMG_1652.jpeg
    IMG_1656.jpeg
  2. Интересные лоты

1. Ранній штик ніж Vz24. ПАРНИЙ. Чеський контракт для Румунії. Номер на обуху ручки зверху і номер збок...
      6600 грн.
    2. Тесак унтер-офицерский, DRK. Немецкий Красный Крест. ---------- Полное название : Hauer M38 für Mann...
      85000 грн.
    3. Штык СВТ-40 в отличном состоянии.
      7000 грн.
    4. состояние хорошее . есть клеймо . ножны целые , не мятые . клинок в отличном состоянии .способ оплат...
      25000 грн.
    5. Два штыка одним лотом. Для антуража или экспонат. С ножен не вынимались. На К 98, на ручке, присутст...
      500 грн.
  3. luxeonchik

luxeonchik Obergefreiter

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    17
    Лоты
      на продаже:
    2
      проданные:
    31
    Цікав і рідкісна річ. З верхом би коштувала. Ціна ж самої думаю десь біля 800-1000дол. так як окремо верх під неї знайти буде, ой м'яко кажучи дуже складно, а від звичайного макета стечкіна верх не налізе бо потребуватиме досить складних змін, які не в заводських умовах внести самотужки буде дуже складно або й нереально.
    Треба було ще зробити фотографії зі знятою з стволика насадкою-трубкою, щоб було видно стан стволика зовні і самої насадки-трубки всередені бо це місця які в апб при поганому догляді дуже псуються. Ще не видно на рамці гравіювання з номером, в такому разі рамка напевно шліфувалась і переворонюлась, це на мій погляд теж не аби який мінус, нажаль.

4. marrio

marrio Oberfeldwebel

luxeonchik gefällt das.
  5. luxeonchik

luxeonchik Obergefreiter

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    17
    Лоты
      на продаже:
    2
      проданные:
    31
    Щодо тієї теми, мені здається що ці два предмета дещо не до порівняння, це десь так як порівняти рамку від бергман баярд з затертими клеймами, знайдену на горищі і цілий у чудовому колекційному стані, погодьтесь що перше не буде аж ніяк коштувати півціни від другого, ось тому мабуть і думки в тій темі інші. Ні в якому разі не хочу занизити вартість вашого предмету, бо лице я не заінтересоване, купувати її у вас не збираюсь, просто висловив своє бачення щодо ціни. Повірте я вам щиро бажаю продати її навіть за 100тис., але реалії є, такі як є і від них нікуди не втечеш.

5.45 und Иван Скрипник gefällt das.