Прошу допомоги у Модераторiв!

Тема у розділі 'Модерування', створена користувачем юлік13, 13 вер 2018.

1. юлік13

юлік13 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    326
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    639
    Повідомлення:
    778
    Адреса:
    львів
    Добрий день! Шановнi Модератори пiдскажiть будь- ласка iз таким питанням? Сьогоднi продався у мене лот за 3000 грн. https://reibert.info/lots/mmg-k-98-obr-1943-44-rr.314818/ переможець лоту Tyhiy55 Але вiн цей лот перед тим невикупив за 2000 грн. Чому вiн мав право робити ставки, його мали забанити. Я думаю вiн сцецiально зривае торги. Чи можно запропонувати лот по попереднiй ставцi? З повагою до Модераторов!

2. Цікаві лоти

1. Оптичний приціл Air Precision має кратність 2-7 з 32й лінзою. Кратність змінюється з допомогою важел...
      3800 грн.
    2. 39 свинцевих куль 7,65×17
      1 грн.
    3. Тубус з під порохів
      400 грн.
    4. Оригінал 1937 року. Історичне оповідання. Польською мовою. Львівське Рідна м'яка обкладинка. 20...
      115 грн.
    5. (в наявності 19 шт.)
      Заспокійливий, охолоджуючий CALAGEL може допомогти зменшити біль і свербіж, викликані укусами комах,...
      20 грн.
  3. юлік13

юлік13 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    326
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    639
    Повідомлення:
    778
    Адреса:
    львів
    Добрий вечер! Пiдскажiть що робити дальше? Чому таких людей не блокують на постiйно? Я думаю шо i попередня ставка також за вказiвкою особи який не викупляе лоти,бо було ставки зроблено через 1 хвилину. Чи можно щоб невикупив перейшов до 3-i особи яка робила ставку?Бо так нiколи лот не продасться,буде завжди невикупив,бо iх не блокують,вони дальше приймають участь у торгах. З повагою!

4. Artem

Artem Адміністратор

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    224
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    363
    Повідомлення:
    13.612
    Такому пользователю автоматически начисляются штрафные баллы, что, в зависимости от его рейтинга, ведет либо к понижению его рейтинга, либо к блокировке на аукционе. Но, кроме того, вы такого пользователя, или любого другого, можете добавить в свой список игнорирования на аукционе, после чего он не сможет делать ставки на ваши лоты.

Reinhard T.E. Heydrich подобається це.
  5. юлік13

юлік13 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    326
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    639
    Повідомлення:
    778
    Адреса:
    львів
    Дякую Artem за вiдповiдь! А якщо буде невикуп,чи можливо дати шанс купити 3-iй особi яка робила ставку? З повагою до Вас!

6. Artem

Artem Адміністратор

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    224
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    363
    Повідомлення:
    13.612
    Создавайте диспут по лоту, где объясните ситуацию модераторам, они помогут вам.

7. юлік13

юлік13 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    326
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    639
    Повідомлення: