Добрий день! Шановнi Модератори пiдскажiть будь- ласка iз таким питанням? Сьогоднi продався у мене лот за 3000 грн. https://reibert.info/lots/mmg-k-98-obr-1943-44-rr.314818/ переможець лоту Tyhiy55 Але вiн цей лот перед тим невикупив за 2000 грн. Чому вiн мав право робити ставки, його мали забанити. Я думаю вiн сцецiально зривае торги. Чи можно запропонувати лот по попереднiй ставцi? З повагою до Модераторов!
Добрий вечер! Пiдскажiть що робити дальше? Чому таких людей не блокують на постiйно? Я думаю шо i попередня ставка також за вказiвкою особи який не викупляе лоти,бо було ставки зроблено через 1 хвилину. Чи можно щоб невикупив перейшов до 3-i особи яка робила ставку?Бо так нiколи лот не продасться,буде завжди невикупив,бо iх не блокують,вони дальше приймають участь у торгах. З повагою!
Такому пользователю автоматически начисляются штрафные баллы, что, в зависимости от его рейтинга, ведет либо к понижению его рейтинга, либо к блокировке на аукционе. Но, кроме того, вы такого пользователя, или любого другого, можете добавить в свой список игнорирования на аукционе, после чего он не сможет делать ставки на ваши лоты.
Дякую Artem за вiдповiдь! А якщо буде невикуп,чи можливо дати шанс купити 3-iй особi яка робила ставку? З повагою до Вас!