Прошу допомоги у Модераторiв!

Тема у розділі 'Модерування', створена користувачем юлік13, 13 вер 2018.

1. юлік13

юлік13 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    326
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    639
    Повідомлення:
    778
    Адреса:
    львів
    Добрий день! Шановнi Модератори пiдскажiть будь- ласка iз таким питанням? Сьогоднi продався у мене лот за 3000 грн. https://reibert.info/lots/mmg-k-98-obr-1943-44-rr.314818/ переможець лоту Tyhiy55 Але вiн цей лот перед тим невикупив за 2000 грн. Чому вiн мав право робити ставки, його мали забанити. Я думаю вiн сцецiально зривае торги. Чи можно запропонувати лот по попереднiй ставцi? З повагою до Модераторов!

2. Цікаві лоти

1. ммг Наган 20000 за все по фото
      20000 грн.
    2. Шомпол на р08/с96 Маузер
      500 грн.
    3. З болота.Наче з BMW R 71, або R 12 Обговорення тут:- https://reibert.info/threads/kljuch-z-nimeckogo...
      800 грн.
    4. (в наявності 20 шт.)
      Нові, оригінальні, не установлювались. В лот входить один цілик є висоти 5,6мм; 5,7мм; 5,8мм; 5,9мм;...
      125 грн.
    5. (в наявності 4 шт.)
      Футболка "вермахт" в расцветке SPLINTERTARN. Оригинальное название: T-SHIRT TARN WH SPLINT...
      690 грн.
  3. юлік13

юлік13 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    326
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    639
    Повідомлення:
    778
    Адреса:
    львів
    Добрий вечер! Пiдскажiть що робити дальше? Чому таких людей не блокують на постiйно? Я думаю шо i попередня ставка також за вказiвкою особи який не викупляе лоти,бо було ставки зроблено через 1 хвилину. Чи можно щоб невикупив перейшов до 3-i особи яка робила ставку?Бо так нiколи лот не продасться,буде завжди невикупив,бо iх не блокують,вони дальше приймають участь у торгах. З повагою!

4. Artem

Artem Адміністратор

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    222
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    358
    Повідомлення:
    13.591
    Такому пользователю автоматически начисляются штрафные баллы, что, в зависимости от его рейтинга, ведет либо к понижению его рейтинга, либо к блокировке на аукционе. Но, кроме того, вы такого пользователя, или любого другого, можете добавить в свой список игнорирования на аукционе, после чего он не сможет делать ставки на ваши лоты.

Reinhard T.E. Heydrich подобається це.
  5. юлік13

юлік13 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    326
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    639
    Повідомлення:
    778
    Адреса:
    львів
    Дякую Artem за вiдповiдь! А якщо буде невикуп,чи можливо дати шанс купити 3-iй особi яка робила ставку? З повагою до Вас!

6. Artem

Artem Адміністратор

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    222
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    358
    Повідомлення:
    13.591
    Создавайте диспут по лоту, где объясните ситуацию модераторам, они помогут вам.

7. юлік13

юлік13 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    326
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    639
    Повідомлення: