Всім доброго здоров'я! Є хто, що часто-періодично їздить в Німеччину і лазить там по барахолках і бы мав бажання, час та натхнення допомогти мені в купівлі там, лещат heuer front з шириною губок 115-160мм. На німецькому ебеї часто проскакують в стані ідеал, но проблеми з оплатою і доставкою сюди. Як і кожна людина, остерігаюсь зайвих ризиків тому прошу допомоги тут.
Дозвольте поцікавитись, в чому полягають ризики? Якщо я не помиляюся, максимум ризиків, це втрачений час, якщо не відправлять. Але ж кошти повернуть? Я бачу тільки бажання зекономити на доставці. Це нормально. Але ж тоді й напишить, "хочу зекономити на доставці, бо з урахуванням їхньої ваги, це встане у копійчину. Хто може привезти. Кошти переведу передплатою." Чи може ніколи не купляли за кордоном?
Там практично кожен лот який мені підходе, то без пай палу і як там заплатити, а потім і повернути кошти я хз... А про предоплату тому хто б погодився само собою розуміється, якщо камрад по відкликає в профілі викликатиме довіру) ваги в них самих більших 25кг і габарит 300*160*400