Доброго всім небайдужим. Хлопці з дружнього підрозділу просять допомогти з техн.інф-цією. " .... здійснюється......... шляхом порівняння їх з таблицями стрільби з урахуванням певних поправок. Прохання надати, якщо хтось має, таблиці стрільби на нові російські снаряди до радянської техніки, та таблиці стрільби на нові зразки артилерійського озброєння, в тому числі і такі як НОНА-СВК, на різні снаряди до Смерча та Торнадо-С, Торнадо-Г, Ураган-1м(9К519), 2С34(Хоста)." До кінця вересня буду в столиці, тож ПРОШУ НАПИСАТИ В ПРИВАТ, ДАМ ЄМЕЙЛ ЧИ ПІД'ЇДУ САМ, ВІДСКАНУЮ, ПОФОТОГРАФУЮ, ПЕРЕПИШУ. Всім вдячний.
Федерасти виклали у мережу пам'ятку командиру 2С34. Стосовно таблиць стрільби там вказано, що використовуються таблиці до 2С9 з введенням поправки на початкову швидкість, і наведена табличка. Також федерасти виклали матеріали про керовану міну Китолов до 2С34
Я через яндекс знаходив, федерасти викладали у вк і вдалося завантажити, навіть без реєстрації. Через гугл не знаходило. Підглядав за федерастами і посилання звісно не зберігав. Можу скину на пошту
Були у федерастів обговорення стосовно таблиць стрільби для торнадо-г по відношенню до таблиць града. Федерасти у обговоренні відповіді не дали, мабуть і самі не знають, а паперів саме на торнадо знайти не вдалося.