Доброго дня. Прошу повернути мою знищену тему. Коли у одного з адміністраторів була над складна операція на серці і була потрібна допомога https://reibert.info/threads/potribna-dopomoga-meni-otchet.1445101/page-14#post-15837204 я не пройшов повз цієї інформації. Не зважаючи на своє не завидне положення скинув 500 грн. Натомість, коли я дав посилання в своїй темі на свій телеграм канал, мою тему знесли без попередження. Тема була проплочена та закріплена на 11 днів. Знесли на другий день. В мене і зараз на рахунку форума є кошти, але немає теми яку підтримувати..
Понимаю Вашу обиду по поводу снесенной темы, но деньги человеку на лечение Вы перевели в качестве взятки? Обычно благотворительностью не хвастаются и никого не упрекают.
Обычно взятка даётся после того как было чтото зделано. . Помощь я оказал 13 декабря 2023 года. А тему снесли практичнски ни за что и без предупреждения месяц назад, то есть в марте 2024. Улавливаете разницу?! С ваших слов я взятку дал задолго наперед? Предусмотрительно так сказать... Интересная мораль... Вот вы бы дали соседу ведро яблок, а он вам дермантин на двери порезал за то что вы мусор из квартиры на площадку выставили... Посмотрел бы я, как бы вы ему про яблоки не вспомнили. Сказали бы однозначно. А другой сосед вам сказал бы, зделали добро, забудьте, или это вы взятку дали, за хорошее отношение? А порезали дермантин поделом. Нефиг мусор на площадку ставить.. Это так образно, к примеру.
Ну так реклама і посилання на сторонні ресурси. Більше зрозуміліше треба писати, де то було, хоч) Бо пишете про допомогу, а тема в розділі продаж. Тому і подумав за курилку. Ні! Просто, ігнорують Вас, тому і відписав
"3.5 Запрещена прямая или скрытая (в подписи, на форуме или в личных сообщениях, нике, на аватаре, в профиле, изображениях) реклама других ресурсов, торговых площадок, групп или чатов в мессенджерах, ютуб-каналов. " https://reibert.info/threads/pravil... групп или чатов в мессенджерах, ютуб-каналов.
Могли бы хотя бы предупредить, как никак тема многолетняя, деньги на счету есть. Можно было сказать чтоб убрал то что запрещено. Изделия делаю отличного качества и эффективности, эта информация сейчас нужна нашим защитникам. Имею ввиду ЗСУ.
Тоді нехай усі бачать це і роблять висновки, чи потрібно робити комусь поміч, тому що їх все одно не почують і не побачать коли це буде їм потрібно.
Тепер моїх великих тем в райберті не буде. Будуть тільки анонси про вихід-наявність нових виробів у відповідному розділі, і в кожному анонсі я буду про цей випадок згадувати. В мене є телеграм канал, фейсбук, та власний сайт, цього для мене досить. Трапитися невеличка прикрість. Переживу.
Ну це вже повна фігня, як на мене. Захотів допомогти, допоможи мовчки. Я жодного разу в темах про збори, навіть не підписував, що скинув. Воно зарахується колись
У кожного може бути помилка, Якби тема яку знищили була просто однодневкою це одне, а коли тема на 18 сторінок і там вся історія модельного ряду за багато років, то це вже трошки інше. Якби не знищили тему, я б і далі мовчав про допомогу.
В такому випадку, можу порекомендувати написати напряму, адміністратору @Artem . Кожен має право на помилку
Я восстановил Вашу тему. https://reibert.info/threads/glushn...16-zero-integral-sport-hunter.1148256/page-19 Отработал 500 грн или еще нет??? Тему удалил владелец форума и аукциона. Вы нарушили все правила касающиеся рекламы. Вы дали ссылки на все возможные свои контакты,что строго запрещено,да еще и с оскорбительными закидами в сторону администрации. Форум и аукцион это коммерческое предприятие и не занимается благотворительностью для продавцов. Прочитайте правила раздела продаж,ради бога.....