Було би видно клеймо, не виникало би питань, можливо як варіант 20-х років, но десь не можу фото порівняння мушок знайти, по клейму є католог, тож без проблем, так шо якось так покі. З Повагою.
Мушки, що в царя, що ранніх комуняк ідентичні. Тому стверджувати на всі 100% що це царський випуск не варто. Так само, як стверджувати що копаний наган РККА по мушці, який може бути модернізованим "царем", "бельгійцем", "раннім комунякою"
Точно можна визначити тільки по клеймах, а так,випуску до 30го року. Ще патрони можуть допомогти! Здається,кула там не біметал!
Револьвери "царських" випусків,мають "зубчик" на рамі,який ховається у заглибленні дверки барабана при її закритті. Ви маєте на увазі револьвер,чи патрон? Царський патрон підходить до радянського револьвера. Воно?
Те саме, но є нюаси, бо мушку можна переставити от і буде збірна солянка і плутанина, при наявності залишків клейма більше буде інформації навіть про виробника. Дякую за допомогу в темі, зберігу для себе . З Повагою.
Та я це знаю ) Камрад, я мав на увазі, що попався радянський наган з патриками ще царського виробництва і що цікаво, курок був солдатський)))))