Пропозиція щодо аукціону

Тема у розділі 'Питання по роботі аукціону REIBERT', створена користувачем Yourfan, 9 січ 2024.

1. Yourfan

Yourfan Schütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Україна
    Бажаю здоров'я, прошу додати на аукціоні функцію відстеження появи лотів за ключовими словами.

Наприклад, мені зараз потрібна плитоноска. Замість того, щоб кожну годину перевіряти аукціон просто скористався би даною функцію та отримував сповіщення, коли хтось публікує нову плитоноску.

Якщо така функція вже наявна - перепрошую, передивився всі налаштування та пошук.

2. Цікаві лоти

1. С болота , помыт , на фото. Бои по 44 году. Вроде все на месте. Хороший макет
      2050 грн.
    2. 38900 грн.
    3. Пять высоких магазинов flak 2 cm На антураж или восстановление Пять подавателей и две крышки Есть о...
      1500 грн.
    4. Много интересного по фото
      400 грн.
    5. 130 грн.
  3. Wadospyro

Wadospyro Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    263
    Лоти
      на продажу:
    50
      продані:
    681
    Повідомлення:
    2.931
    Адреса:
    Україна
    Відстежуйте відповідний розділ, де має бути таке спорядження. Зрозуміло, що є "окремі" продавці, що публікують де попало, але в основному все на своїх місцях.

kripers338 та Otryta подобається це.
  4. Yourfan

Yourfan Schütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Україна
    Сьогодні випробував ваш метод, отримати 10 сповіщень, з яких лише 1-2 стосується потрібного мені товару - сумнівне задоволення. Тому запропонована функція залишається актуальною. Сподіваюсь, технічні можливості форуму дозволять це реалізувати.

Padre945 та yarchumak подобається це.