Пропозиція по розділу "Пропавшие без вести"

Тема у розділі 'Модерування', створена користувачем doccc, 15 тра 2010.

1. doccc

doccc Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.040
    Адреса:
    Галичина
    Суть така: щоб топікстартери, при наявності інформації, вказували в назві теми,де пропав,загинув солдат.
    Тоді можна швидко переглянути назви тем,і якщо боєць пропав десь поблизу,спробувати допомогти в пошуку.

2. Цікаві лоти

1. Діаметр паракорду - 4 мм, сердечник складається з 7 ниток, навантаження на розрив - до 250 кг! Парак...
      230 грн.
    2. Ніби новий Загальне призначення апаратів ШВЛ "Кокчетав": Забезпечення штучної вентиляції...
      3500 грн.
    3. Набір кевларових пакетів (захист паху). Оригінал Великобританія
      1500 грн.
    4. Автомобільна радіостанція Motorola DM4601e. Була у використанні. Була знайдена в жестянці, відключал...
      5004 грн.
    5. Орківські зимові штани. Гарний стан, близькі до нового. Цілі, без запахів, не значне забруднення пи...
      221 грн.
  3. начкар

начкар Leutnant

Повідомлення:
    4.255
    Адреса:
    Северо-запад России
    Я и так почти каждую тему переименовываю, чтоб именная была. .. Люди правила не читают, на спро.ру даже бегущую строку запустили -" В названии темы указывайте ФИО искомого" - бесполезно, все равно пишут как хотят..

4. doccc

doccc Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.040
    Адреса:
    Галичина
    Справа в тому,що на форумі є люди,які б могли допомогти при розшуку загиблих,але в тих місцях ,де самі проживають.
    Я,наприклад,не можу допомогти при пошуку людини,полеглої в Харківській обл,але можу допомогти при розшуку загиблого в Івано-Франківській.
    Але для цього мені необхідно заходити в кожну тему і дивитись місце гибелі.
    А так достатньо було б просто переглянути сторінку з назвами тем.