Шановні модератори, пропала у мене тема а саме: "котел / казан / чан військовий чугунний на 120 л." - це її приблизний титул, виставлений цей артефакт був у розділі Продам вещи до 1945 г. Посуда ... не знаю чи це якийсь ГЛЮК у системі, чи може модератори їх "викинули" за якесь моє порушення правил яке я недогледів ... хоча жодного повідомлення про "чистку" мені не приходило. Прохання - якщо теми "викинули" то повідомте за що, щоб я у майбутньому врахував свій "косяк" і більше не повторяв його, якщо це ГЛЮК, то або відновіть теми, або повідомте мене щоб я міг їх створити заново ... Заздалегідь вдячний !!! З повагою KAISERLEMBERG!!!
Це залежить від модератора. Також була в мене тема по предмету культу,натільна іконка солдата РІА. Видалена була без жодних повідомлень одним з модераторів.Інший,за моїм проханням тему відновив в особистих речах,але ненадовго.Знову ж таки тема була видалена без жодних пояснень та повідомлень.. Я постійний учасник клубу "Рейберт",а також завжди помагаю форуму(це так,до речі)
У кого пропадает тема - алгоритм действий таков: 1. Зайти в свой профиль. 2. Кнопка "Информация", затем "Найти все темы созданные ------". 3. Внимательно поискать. 4. Если нет - пишите мне в личку, в теле письма кратко изложить суть, дать по максимуму полное название пропавшей темы, и самое главное - указать путь, где она была. "Раздел"/"подраздел". А там будем посмотреть.
та не правда це все. Не працює. Теми немає ні в моєму профілі ні в профілі, який продавав. І це не перший раз. Таке враження, що є організоване коло людей, які "хімічать" що хочуть. Без пояснень, попереджень тупо видаляють. Не в обіду до чесних людей
Ну, в таком случае продолжайте считать что "пороблено", и ко мне не обращайтесь, я разбираться не буду.
Не знаю як у Вас ... ??? А в мене тричі виникала проблема із "пропажею" теми та КАМРАД TruckDriver кожен раз ситуацію виправляв і розрулював як "праведний законник" на "сходняку" ... !!! Так що УВАЖУХА йому і РЕСПЕКТ а Ваші нарікання у його адресу даремні !!! Чоловік реально допомагає КАМРАДАМ у питанні а Ви каменем йому в город ...
Я проти нього поганого нічого не кажу, бо до нього не звертався. Я навіть і не знаю хто удаляв теми без попредежненя, але таке було. Проблема в тому, що модераторів чи адмінів забагато, тому і бардак. А TruckDriver бажаю тільки найкращого
В деяких моментах Ви маєте рацію, але добре коли звинувачення адресні а не узагальнені ... УЗАГАЛЬНЕНЕ часто "падає" на невинних людей ... !!!