Питання до модераторів:шановні,у розділі "військово-політична ситуація в Україні" склалася така ситуація,коли користувачі часто постять одну й ту ж саму інформацію.За це модератори наказують,і я вважаю це правильним,оскільки люди іноді лінуються переглянути навіть останню сторінку.Для того,щоб не було попередження а той бану,підказують одні одним,що аналогічне повідомлення було,потрібно стерти ,щоб не отримати покарання.Постять в темі й модератори,як звичайні користувачі. Суть питання:якщо підказав модератору,який запостив інформацію,що таке саме повідомлення було на попередній сторінці,чи являється це флудом,за який видають попередження?
Подсказки подсказками, а вот подобные сообщения - флуд: Напомню: Правила Форума. Пункт №3. Администратор назначает модераторов в соответствующие разделы форум, на свое усмотрения они могут удалить любую тему или любое сообщение на форуме, если они не соответствуют правилам форума или определенного раздела (обязательно указав причину удаления). На свое усмотрение модераторы могут заблокировать любого пользователя форума за систематическое нарушение правил форума (обязательно указав причину блокировки в специальном разделе форума), снять блокировку с пользователя может только администратор. Модераторы имеют право действовать без предупреждений и объяснений. Обжаловать или обсудить действия модераторов можно только в личной переписке с администратором форума.
Адміністратор - це тільки з Артемом?Ви знаєте що таке жарт?Я підказав,що таке повідомлення було на попередній сторінці,невже необхідно попередження давати?Просто стерти обидва повідомлення не простіше?Так як ви й зробили. Поясніть мені ще таку ситуацію:я в темі фото "Першої Світової Війни" виставив фотографію з власної колекції.Фотографія цікава,на ній російські солдати,в одного кайзерівська пряга.Виникло невелике обговорення.Спочатку ви видалили обговорення(не заперечую,якщо все спілкування між користувачами ви розцінюєте як флуд,це ваше право).А через якийсь час видалили саме фото.Яка причина?Я на ваші лаври колекціонера фотографій царської армії не претендую.Будь-ласка,поверніть фото,або доведіть ,що фото російських військових в темі "фото РІА" є флудом.
Правила Форума. Пункт №3. .....Модераторы имеют право действовать без предупреждений и объяснений. Обжаловать или обсудить действия модераторов можно только в личной переписке с администратором форума. Со всеми вопросами, предложениями и жалобами обращайтесь к Администратору форума.
Я вам ще раз пояснюю,вже раз писав на цю тему,видалили. З А К О Н У К Р А Ї Н И Про інформацію Стаття 5. Право на інформацію 1. Кожен має право на інформацію, що передбачає можливість вільного одержання, використання, поширення, зберігання та захисту інформації, необхідної для реалізації своїх прав, свобод і законних інтересів. Я не зобов"язаний дотримуватись правил,які суперечать закону України.Ніхто не може встановлювати правила,які суперечать закону України.Конкретно ви порушили моє право на поширення інформації.Поясніть,чому видалили фото в профільній темі? І я не збираюсь вічно жалітися,бо людина (Артем) зайнята,і якщо всі будуть жалітися на ваш "неупереджений " підхід - то йому часу не стане розбиратись в ситуації.
Ау,пане модератор?Куди пропали?Шукаєте мою фотку ? Повернемось до питання про правила.Ви мені вліпили попередження за флуд.Флуд - повідомлення в інтернет-форумах і чатах, яке займає (в багатьох випадках) великі обсяги і не несе якоїсь нової чи корисної інформації. Разом з тим моє повідомлення корисну інформацію несло,так як завдяки йому ви стерли свій дубль.То де логіка?Навчіться визнавати свою неправоту і зніміть з мене попердження.
Вы не понимаете, что Вам ответил модератор? Нарушения может снимать только администратор форума и незачем тут срач разводить.
за дубли можно было автору поста и модератору написать в личку, а если в теме писать то на усмотрение модератора может расцениваться как флуд и модератор действует на свое усмотрение может просто удалить а может и с занесением в личное дело так сказать ... зависит от совести модератора))))... даже если он и не прав... но обжаловать можно только админу и то не публично, а в личку