Вітаю. Продає мд Мега Хороша і Крута Людина. Хто мене знає давно...хлам нікому не продаю. Текст нище...власника мд Продаю металошукач Еквінокс 800 На гарантії ще 2 роки 3 місяця. В чудовому стані,без тріщин,зломів,по воді не шукав. Весь час ходив з чохлом,на екрані є навіть плівка. Не битий,є потертості ходив по лісі і стерні,на відео і фото все видно,на якість пошука не впливає. Є всі пломби,наліпки,гарантія від ДАС,можете перевірити на сайті Не люфтить,вуха котушки підсилені з заводу. Комплектація,котушка 11,штанга,блок керування,бездротові навушники,бездротовий підсилювач блютуз модуль. Всі кабеля зарядки блока1шт,блютуз модуля 1шт,кабель зарядки навушників 1шт, Є наліпки на екран на різних мовах. В подарунок чохол,і пінпоінтер звичайний. Ціна 25000 є адекватний торг Причина продажу,після хвороби, еквінокс став для мене важкуватий,буду брати щось легше. Мд гарно себе зарекомендував,багато з ним знайшов мілкої металопластики Ольвійські Дельфіни,монети,вістря Скіфів і Кімірійців. Реальному покупцю скину свої налаштування. Оплата і доставка,можно передоплату на картку,можно належним платежем на нову пошту,з передоплатою 500 грн як гарантія що заберете після перевірки. Звертатись по тел 0979120474 Євген,а також вайбер,телеграм. Мешкаю в Миколаєві. Мене багато хто з камрадів знають,можете запитати про мою порядність.