Продам Zero Tolerance 0561 Вітаю шановне панство! Запропоную одну з найвідоміших моделей колаборації Ріка Хіндерера / Rick Hinderer та всесвітньо-відомого виробника Zero Tolerance - ZT0561. Прототипом моделі став найвідоміший ніж Ріка Хіндерера - XM-18 / XM-24. Та додано запас міцності для аутдорного використання. Ніж дуже відомий, та про нього багато інформації в інтернеті. Ніж практично не був в роботі, по фото, думаю, це видно. Механіка ідеальна, не точився. Повний комплект. В якості невеличкого бонуса - темляк з титановою намистиною. Відео ножу: https://www.instagram.com/reel/Cr3x9Fltant/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Характеристики: Довжина леза: 95 мм Загальна довжина: 224 мм Замок ножа: Frame Lock Сталь: ELMAX® stonewashed finish Руків’я: 3-D оброблений титан та G-10 Вага: 164 г Виробник: США Ціна - 9500 грн. Всім мирного дня! Надійних та гострих ножів!
По факту дев’ятим ) Сьогодні відправляю ніж першому. Як відпишется та підтвердить, напишу тут. Нагадаю, спочатку викладаю в Instagram потім в Facebook. Іноді до Reibert не доходить. Тому підписуйтесь та слідкуйте.
Ніж проданий. Всім дякую! Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або Instagram, Facebook, YouTube, TikTok. Знатиме за всі нові продажі.