Продам XP Gmaxx II + катушка Detech Ultimate 13

Тема у розділі 'XP', створена користувачем Benic, 3 тра 2015.

1. Продавец Benic

Benic Obergefreiter

Повідомлення:
    264
    Доброго дня,товариші власне продам свій,XP Gmaxx II прибор в ідеальному стані користувалися бережно,коробка документи, на прибор все як з магазина..
    Продаю бо потрібні срочно гроші.. а так прибор дуже дуже хороший у мене ще раньше був Minelab SE PRO ,то якщо чесно він набагато гірший за Джимакса ,цей прибор просто дуже хороший по монетах по старині,я ходив по ЧК то динарики він визбирує дуже добре,дискримінатор тоже просто бомба за замусориних місцевосцях визбирує динарики дуже добре раньше в мене був минелаб то він на мусорці сліпнув дуже сильно а джимакс ні сам прибор сам дуже легенький і зручний!!
    В комплекті віддам каплезахистний чехол,і навушники Sony!!
    Ціна 15100 ТОРГ НА ДОСТАВКУ!!
    ВСІ ПИТАННЯ В ЛІЧКУ,В темі пишіть резерв..
    Також тел для звязку 066 890 7774....Влад

Images:

gmax23.JPG
    gmax043.JPG
    gmax124.JPG
    gmax212.JPG
    gmax232.JPG
    gmax11213.JPG
    gmaxa12.JPG
    gmaxiiii.JPG
    gmaxsai.JPG
    gmaxx22.JPG
  2. Цікаві лоти

1. Магниты 2 шт.Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не п...
      79 грн.
    2. Новый поисковый магнит d60mm h 15mm + паракорд d 4mm длинна 20 м + карабин с закруткой…
      649 грн.
    3. Новый неодимовый магнит d 60mm толщина 15мм …смотрите другие мои лоты…
      498 грн.
    4. Новый неодимовый магнит D 32 mm..смотрите другие мои лоты ..с уважением..
      158 грн.
    5. Новый неодимовый магнит ,диаметр 120мм толщина 18мм…смотрите другие мои лоты….с уважением…
      2078 грн.
  3. Продавец Benic

Benic Obergefreiter

Повідомлення:
    264
    Додаткові Фото:beer:

Images:

gmaxsai.JPG
    Gmaxx.JPG
    gmaxxx.JPG
    gmaxxxx.JPG
  4. Продавец Benic

Benic Obergefreiter

Повідомлення:
    264
    Катушка
    Detech Ultimate 13,така сама за розміром як Nell tornado може чуть більша,прибор з цією катушкою просто звір,на полях з глибини витягує хороші цілі..
    Кому інтересний прибор дзвоніть 066 890 7774 Влад..:beer:

5. Продавец Benic

Benic Obergefreiter

Повідомлення:
    264
    Прибор проданий новому власнику бажаю тільки хороших сигналів під катушкою:beer: