Всім доброго здоров'я!!! Продам металошукач Х-Terra 705. Прилад без глюків, не мок, не топився. Я другий власник. На катушці був замінений кабель в сервісному центрі магазину "Лопата" Вуха укріплені, підлокітник замінений на надійний. Захист на катушку та чехол на блок! Прилад фартовий!!! Стан по фото - Ціна - 9300 грн. Торг!!!
Не бачу цангового зажима на нижний секции штанги.Ви им що вид вовкив видбивались?Галлограма присутня?Якись папири э?
Прилад купив уже без зажиму,тут на Райберті, так і відходив 2 роки. Нижнє коліно ущільнив епоксидкою так, що практично не гуляє. Відбивався - і не тільки від вовків, а й від дуже дотепних камрадів.... Голограми немає, тай напевно не було, все працювало і працює справно, тож і уваги на це не звертав, є рідна коробка, паперів немає.
Дайте пожалуста фото блока с разных сторон где наклейки штрих коды . Какого года прибор ? Ремонтировался блок и вскрывался ? На других частотах работали Ним ??? Резерв на трое суток .
Фото можу дати вечером. З якого року прилад точно не скажу, може по наклейках на упаковці можна визначити. Катушка має замінений кабель в майстерні маг."Лопата", блок управління протестували, бо висилав разом з катушкою, дали заключення, що повністю безпроблемний. Працював на 18 кГц з "Тайгером". ВДІ видає правильне, зсувів немає, баланс грунту ловить прекрасно.
Так что то не вижу фото наклеек ни блока ни коробки ! Резерв тоже не подтверждаете . Видно не хотите вы его продавать . Резерв на прибор снимаю !