Вітаю усіх шановні Камради, продаю легендарну терку 705). Приборчик мого Сина, був куплений і подарений Сину на день народжеження, 05.08.2018р, на гарантії до серпня 2021-року, куплений новим в магазині. Все працює відмінно, в одних руках. Приборчик не ремонтувався, не розбирався, не топився, болти не крутились,з першого дня в чохлах, але нажаль всеодно робочі потертості присутні. З мінусів: потептості на штангах, усе постараюся показати на фото. Більше по приборчику проблем немає взагалі! Комплект на фото.Чохли нажаль в комплекті не йдуть, пообіцяв Камраду. Причина продажу: покупка Мультичастотника. Прошу в темі не Флудити, усі питання задавайте в ЛС!!! Місцезнаходження: м. Рівне. Розрахунок: передоплата на карту приват-банку, особиста зустріч, наложний платіж( старожилам форуму). Доставка: службою нова пошта,передача з рук в руки. Ціна: 9500-грн. Торг чисто символічний на доставку. Дякую за увагу, миру та добра усім!
Вітаю усіх шановні камради, Терочка повністю оплачена Камрадом ( samogon_1). І я уже відправив приборчик Новою Поштою, номерок накладної відправив Камраду в ЛС, Тему не закриваю, чекаю поки Камрад отримає і відпишеться!!! Бажаю тільки правильних- рижиш сигналів під котушку)))...З повагою...
Ну вітаю Вас камраде, Здоров'я, Миру, та Добра Вам, і Вашій Родині!!! Але в Сина трішки пізніше день народження, 05.08-він був куплений і цим днем виписана гарантія, а подарений трішки пізніше.)))) Дякую, і Вам тільки правильних сигналів!!!
Вітаю Кмраде, Слава Богу, що все добре, бажаю Вам тільки правильних сигналів під котушку. В продажі буде ще одна терка, фішер, та евро ейс, Камради розпродають свої бойові комплекти, створю іншу тему! Дякую усім за увагу, усіх з наступаючим св'ятом, Миру,Добра, Здоров'я, та Божого Благословіння кожному в родину!!! З повагою..