Продам величезний Arkansas Black Hard RH Preyda / Арканзас Блек Хард - натуральне каміння для заточування. Вітаю любителів та професіоналів заточної справи! Запропоную величезний Arkansas Black Hard RH Preyda / Арканзас Блек Хард в оригінальному коробі. Незважаючи на нове пакування, припускаю, що камінь зі старих запасів. Дуже чиста порода! Інформації про видобування чорних хардових Арканзасів ніде нема. Як і видно по фото, камінь дуже чистий та однорідний за кольором та породою. Камінь в роботі не був, запакований. Більше того, навіть не доводився. *При необхідності, за домовленістю можу довести. До речі, в цьому камені обидва боки робочі, та їх можливо довести по-різному. Буде умовно два камені. Камінь дуже цікавий та, на жаль, дуже рідкісний. Принаймні таких вже давно не виробляють, та, на жаль, не зможуть зробити. Ціни через відсутність таких з кожним роком стрімко зростають! А синтетичні абразиви ще дуже сильно не дотягують до гарного природного каміння. Матінка Природа поки що робить це краще! ) Хто не знайомий з каменем, кілька слів про нього. Чорні хардові Арканзаси зазвичай більш тверді та тонкі, ніж білі. Відповідно, довше утримують форму, менше виробляються, та їх можна доводити тонше, за необхідності. Хоча харди і так вічні! Спрацювати їх у межах кількох людських життів неможливо. Навіть якщо це життя активних заточників! Камінь масляний, але дозволяє працювати з суспензіями інших каменів та пастами. Крім самого заточування, камінь значно ущільнює ріжучу кромку. P. S. При необхідності можу підібрати й інші природні та вінтажні камені та бруски для заточування. Як повнорозмірні, так і під формати точилок: Hapstone, Apex, Козак і подібних. В наявності - великий асортимент! Відправлення у будь-яку країну! А в цілому, періодично є практично всі природні та вінтажні камені. Ріжу більшою мірою гуртом, але продаю і в роздріб. Географія продажів - магазини та заточники з 26 країн світу. У комплекті оригінальний деревʼяний короб та підставка для заточування. Розміри (мм): 203,2 х 76,2 х 12,7 Ціна каменю - 3995 грн. Всім мирного дня! Вдалого та цікавого заточування!
Всім дякую! Камінь проданий, але ще є багато каменів! Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або Instagram, Facebook, YouTube. Знатиме за всі нові продажі. В наявності великий асортимент, а викладаю маленьку частинку. Тому пишіть в приватних повідомленнях. При необхідності можу підібрати й інші природні та вінтажні камені та бруски для заточування. Як повнорозмірні, так і формати точилок: Hapstone, Клодчик, Apex, Козак і подібних.В наявності великий асортимент Відправлення до будь-якої країни! А загалом, періодично є практично все природне та вінтажне каміння. Ріжу більшою мірою гуртом, але продаю й в роздріб. Географія продажів - магазини та заточники з 26 країн світу. Всім мирного дня! Вдалого та цікавого заточування!