Продам ваші прибори!

Тема у розділі 'Послуги', створена користувачем Balderburg, 22 лис 2017.

1. Продавец Balderburg

Balderburg Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    417
    Адреса:
    UA
    Доброго дня, всі заробляють і я теж) Й ви зімною. Що я пропоную? Пропоную продавати ващі прибори в мене. Чому ви скажете в мене? Якщо є інтернет?Та тому що не всі люди дружять з ним.+ я проживаю в такому містечку де в круг одні села.Які прибори тут потрібні? В основному дешеві, для пошуку чермету! Від 500-100 грн.Яка кількість? Для початку 5-10 штук, різной ціновой категорії.Чому мені слід довіряти? Я є в білому списку+ на іншому форумі під цим же самим ніком в мене + рейтинг продавця! Пишіть в пп, домовимся

Sergeyksa подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Кружка стальная с карабином 250 мл KARABINER BECHER S/STEEL 250ML BLANK - Дорожная кружка с карабин...
      300 грн.
    2. Контейнер для воды (7л) ВС Голландии Waschbehälter (NL) - Складной контейнер для воды, из пластика...
      400 грн.
    3. Походный туристический фильтр для воды Survivor Filter Pro Переносной фильтр для воды Survivor Filte...
      1300 грн.
    4. Термос пищевой с широким горлом на 800 ml. от компании Bergner. Удобный, надежный, хорошо хранит тем...
      380 грн.
    5. Продам питну систему гідратор армії США USGI MOLLE II Hydration System Carrier Multicam 3 L за вашу...
      270 грн.
  3. Продавец Balderburg

Balderburg Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2