Продам TRM Atom 3D Burlap Micarta CPM 20CV Вітаю поціновувачів зручних та практичних EDC ножів! Запропоную надзвичайний EDC ніж з всіма найкращими властивостями для міського повсякденного використання - TRM Atom 3D Burlap Micarta CPM 20CV Головне в TRM Atom 3D Burlap Micarta CPM 20CV те, що на відміну від більшості ножів цей вміє різати. Як відомо, один з головних факторів гарного різу - то тонка геометрія ножа. Саме тому кухонні ножі гарно ріжуть. Але більшість складнів виготовляють не для різу, а для рубання. Тобто, малі складні сокири. А цей різачок зроблений для комфортного оксамитового різу. Товщина в обусі - 2,25 мм. Ріже вже з коробки! А якщо грамотно заточити? Джедайський меч буде скиглити від заздрощів. Ніж легкий 85 грамів, та дуже комфортний на кишені! На клинку - карбідний монстр - CPM 20CV Це точно нова EDC легенда! Саме ця нова версія має оновлений шпеньок та теплу приємну мікарту з оригінальним кольором! Технічні характеристики: Довжина клинка: 90 мм Товщина в обусі: 2.25 мм Сталь: CPM 20CV Руківʼя: Мікарта Тип замка: Liner Lock Осьовий: Фосфор-бронзові шайби Відкриття: Контуровані шпеньки Кліпса: Глибого носіння, титан, право-ліво Вага: 85 грамів Країна-виробник: США Ніж був в обережному використанні. Не точився, але це за домовленістю я можу виправити. Повний комплект: ніж, короб, папірці. Та, як і завжди, найкраща ціна - 7700 грн. або 185$ Всім мирного дня! Різучих та комфортних ножів! Актуальні продажі зі знижками: Chris Reeve Large Sebenza 31 MagnaCut Tanto Medford Praetorian Genesis T Tanto Spyderco C258GFBLP Stretch 2 XL Blue Nishijin Damascus Sprint Run NR Dawson Knives Nomad Ultrex Camo 4.25" Arizona Copper Бюджетний набір Арканзасів Deluxe Honing Kit у зручному футлярі та олією для заточування Microtech Socom Alpha mini Warcom Carbon fiber black DLC Signature series Bradford Guardian 4.2 MagnaCut Carbon Fiber + Bonus | REIBERT Накладки для Spyderco Shaman Величезній японський брусок для заточування Naniwa Professional Stones Naniwa Chosera 800 grit Hinderer 3.5» XM-18 Non flipper Bowie S45VN Working finish OD Green G-10 + бонус
Ніж проданий. Всім дякую! Нагадую, можливо замовлення ножів та каменів для заточування. Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Telegram - каналі, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok. Пошук: YS Knives and Sharpening Знатиме за всі нові продажі!