Всі ножі продаються за передплатою на карту. Відправка за мій рахунок. Всі ножі б/в. Тицяйте на ярлики фото, що не підвантажилися, посилання на хостинг працюють, там повнорозміри. 1. Purgatory Ironworks Trenton Tye Custom Coffin model 1 Ціна - продано Ніж недогартовано. Твердість, на мою думку, менша, аніж у вікса. Але палку сиров'яленої ковбаси я їм нарізав тоненько. Після того довелося, звісно, правити, бо крайка трошки втомилася та легла. Десяток пір'яних паличок із сосни у мене робив спокійно, головне не давати бокові навантаження (крайка може лягти, у мене сколів не було, правиться швидко). Перезведений може у 0,2 мм. Стан піхов на фото, на ремені ніж тримається добре і нікуди не вивалюється. Характеристики: Товщина клинка - 3,2 мм, довжина клинка від дульки 67 мм. Загальна довжина 181 мм, довжина накладок – 100 мм, загалом руків’я – 107 мм, висота руків’я – від 26 мм, до 16 мм, глибина підпальцевої – 10 мм. Ширина руків’я – 22 мм. Матеріал руків’я – пекан з сімейства гікорі. Мій огляд https://ng.knifeclub.com.ua/viewtopic.php?t=58018 Це ніж, що приїхав на заміну зламаному. 2. Етціподібний від Анатолій Андрійчука (Фішер Мен, Толик (на форумах)) Ціна - продано Носився, гострився, зі сторони обуха вирізана примітивна творчість для орієнтування ножа в сліпу. Піхви шкіряні нові від Антона Nutty. Крайка підлінзована. Характеристики: Клинок кував Леонід Ясинецький, ЕА-115М. Довжина 64 мм, товщина 3 мм. Дерево - палісандр, больстер з ж10, монтаж всадний, ножик важить 74 грами. Мій відеоогляд саме цього ножа. 3. Helle Olakniven Ціна - продано Носився, гострився по спусках. Було почищено руків'я, вкрито данішем. Піхви у відмінному стані. Коробка, серветка, папірці в наявності. Щілини між лезом і руків'ям залиті епоксидкою. На даний момент трохи покришена крайка, при загостренні зникне. Характеристики: Довжина загальна, мм: 138 Довжина леза, мм: 56 Товщина леза, мм: 2.7 Вага, г: 46 Сталь: Корозійностійкий ламінат Матеріал руків'я: береза