Продам класичну та надійну курковку ТОЗ-54 Після першого власника. Гарний стан. Тугенька - шатів, люфтів, пошкоджень не має. Стволи в доброму стані. Лівій чок - правий получок. Продаж через дозвільну. Ціна 6000 грн. торг. Всім гарного дня.
Хлопчику)))!!!!! А чого так дорого))? Я за 3.5тис. грн. у 14-му році у токому стані купляв)))! Рушниця у тебе гарна, тільки НЕ зрозуміло - навіще ти таку гарну "бабу" - продаЄш)))???
2014: 3500 / 16 = 218,75 дол 2021: 6000 / 27 = 222,22 дол В долларовом эквиваленте разница не значительная, а в гривневом - ... инфляция, знаете ли А Вы таки предлагаете на продажу свой ТОЗ-54, в таком же состоянии, за 3500,00 грн.?
Звічайно НІ - я по життю Нікому, НІчого НЕ пропоную((( та НІЧОГО НЕ продаю - тільки КУПУЮ))!!! У мене мій ТОЗ-54 - в ідеальному стані - дерево відновлено професійний рестовратором зброї = Сашком "Харківськім Писменником", залишелось все проворонити гарно та зібрати в купу = можно в селі - мисливської будиночку = вже на стіну вішати! А рушниця - у тебе в гарному стані - хто купить = НІ пожалкуЄ! ЄЄЄЄ Так що = Гарної продажі - тобі хлопчику = Бажаю!!!
Продаю бо спадщина. Дісталась від батька а сам не мисливець. Мій вибір тактична. Стан рушниці дійсно не поганий. А по ціні завжди можно домовитись....
Зрозуміло! Спадщіна та батьки - це святЕ! Головне, щоб рушниця - пішла в дбайливі руки)) та ще 50-т рочків була у такому стані!