З новим роком вас Камради. Продам Термінатора про від Дениса, брав тут на сайті. я аерший власник. Прибору 4 місяці. Купувався братові. Виходів було 3-4. Ціна питання 2000 грн в подарунок додам акум Крона на 800мАп. За свої гроші отлічний прибор, якщо докупити ще один акум і зарядку на них то взагалі ціни немає. Гарантія на прибор пожизніна від творця. Все в робочому стані, хочу взяти високочастотника.
Прошу прощения что влажу, но проще было катушку взять на 14кгц Что тут достойного так и не понял Еще раз простите.
комрад не падайте в крайности,10000 разница в цене,вы в глубине не выиграете да и дискрим не фантан. за такую разницу в цене можно найти прибор получше. если вам важно вди.наши мастера делают недорогие и достойные приборы. с ув.
прибор за свої гроші отлічний, я й і не спорю, себе оправдав сам я копаю Ф75 ну а брату пригледівся Вікінг, тут уже не прикажеш...
https://reibert.info/threads/aka-berkut-5-s-besprovodnymi-naushnikami.678442/#post-7306205 посмотрите может понравится. с ув
юзав я прибори АКА, сподобався Сорекс Про, достойні прибори - я з вами згідний) було би трохи більше грошей то подарив би Сорекса без вагань, а так розраховую до 8000-10 000грн новий або б-у на гарантії