Продам Термінатор Тріо от Stuff

Discussion in 'Вітчизняні МД' started by krotor, Jul 7, 2015.

1. Продавец krotor

krotor Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    Доброго дня! Продам чудовий прибор від чудового виробника. Ні прибор, ні виробник зайвої реклами не потребують ( хто хоч трохи цікавився той знає). Все працює ідеально, а під час останнього виходу прибор навіть пройшов тест-драйв у воді, у таку спеку копати по мілких річках чи потічках одне задоволення. Після збору урожаю на полях відкриється новий пошуковий сезон і наврят чи автор вспіє виготовити під замовлення новий прибор ( велика черга ). Отже продам прибор що складається із штанги, блоку "керування", катушка. Живлення прибору від 3шт. літієвих акб. ( формат 18650) в комплект не входять, такого живлення мені хватало на 7-8 повноцінних виходів на цілий день. Катушка захищена пінопропіленом і двома шарами ізоляційної стрічки, завдяки чому вона добре амортизує удари об гілки чи каміння. Якщо для когось це буде перший прибор, то власник буде мати від мене підгон у вигляді монетки на щасття, що приклеєна на приборі. Також додам саморобний чохол який захищав апарат від непогоди. Думаю, що для початку інфи. буде достатньо, якщо будуть виникати запитання я із радісттю на них відповім.
    ЦІНА ПРИБОРУ: 2500грн.

P1080245.JPG P1080246.JPG P1080249.JPG P1080250.JPG P1080251.JPG P1080253.JPG

Витя Щукарь likes this.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      7300 грн.
    3. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    4. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    5. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
  3. Продавец krotor

krotor Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    Забув написати причину продажу (Семен Семенич)! Купив в Діми Фортуну-М.

Витя Щукарь likes this.
  4. BLACK 69

BLACK 69 Gefreiter

У производителя 2200 у Вас 2500- 300 гр. это за чехол монету и изоленту?

autarkia and руслан100 like this.
  5. Продавец krotor

krotor Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    :D і за це також! От мені цікаво, ви потенційний покупець чи хочите виділитись із сірої маси :smile_17:, трошки рейтингу піднабрати!? Тут і так все зрозуміло що + 300грн. до основної ціни не така велика сума для людини що хоче покопати ще цього сизону із термом тріо і щоб не очікувати на виготовлення нового приблизно 30-40 днів. І і звісно хочу трохи "побарижнічати" щоб відбити ціну фортуни-м, як без цього.:p Прошу в темі писати тільки тих хто може бути потенційним покупцем, таким камрадам я буду намагатись відповісти на любі навіть самі безглузді запитання. Дякую вам за питання, його всерівно хтось би задав:smile_15:!

6. Продавец krotor

krotor Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    o_OНе бачу черги бажаючих придбати цей прибор!? :D
    Нова ціна 2400грн.

7. Продавец krotor

krotor Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    В останньому фото видно що прибор на гарантії, ще більше 2-ох років гарантії.

8. Продавец krotor

krotor Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    Нова ціна: 2350грн.