Доброго дня! Продам чудовий прибор від чудового виробника. Ні прибор, ні виробник зайвої реклами не потребують ( хто хоч трохи цікавився той знає). Все працює ідеально, а під час останнього виходу прибор навіть пройшов тест-драйв у воді, у таку спеку копати по мілких річках чи потічках одне задоволення. Після збору урожаю на полях відкриється новий пошуковий сезон і наврят чи автор вспіє виготовити під замовлення новий прибор ( велика черга ). Отже продам прибор що складається із штанги, блоку "керування", катушка. Живлення прибору від 3шт. літієвих акб. ( формат 18650) в комплект не входять, такого живлення мені хватало на 7-8 повноцінних виходів на цілий день. Катушка захищена пінопропіленом і двома шарами ізоляційної стрічки, завдяки чому вона добре амортизує удари об гілки чи каміння. Якщо для когось це буде перший прибор, то власник буде мати від мене підгон у вигляді монетки на щасття, що приклеєна на приборі. Також додам саморобний чохол який захищав апарат від непогоди. Думаю, що для початку інфи. буде достатньо, якщо будуть виникати запитання я із радісттю на них відповім. ЦІНА ПРИБОРУ: 2500грн.
і за це також! От мені цікаво, ви потенційний покупець чи хочите виділитись із сірої маси , трошки рейтингу піднабрати!? Тут і так все зрозуміло що + 300грн. до основної ціни не така велика сума для людини що хоче покопати ще цього сизону із термом тріо і щоб не очікувати на виготовлення нового приблизно 30-40 днів. І і звісно хочу трохи "побарижнічати" щоб відбити ціну фортуни-м, як без цього. Прошу в темі писати тільки тих хто може бути потенційним покупцем, таким камрадам я буду намагатись відповісти на любі навіть самі безглузді запитання. Дякую вам за питання, його всерівно хтось би задав!