Продаються тактичні 6-ти болтові кольца американської фірми Burris серії XTR.ОРИГІНАЛ. Матеріал: авіаційний алюміній (анодований ||| ступеню). На 22-мм планку Weaver або Picatinny. Діаметр труби прицілу: 1". Висота до осі прицілу: 1". В Україні таких НЕМА.І привезти важко, так як вони для військових служб. Якісні. На рівну планку стають без притирки. 900 грн. можу відправити накладним платежем.
дані кольца НОВІ ! http://www.ebay.com/itm/BURRIS-XTR-...60867768554?pt=AU_Hunting&hash=item54056528ea
добрый день, сори за глупый вопрос а под какой размер трубы ОП в миллиметрах данные кольца.если вы их еще не продали?
Добрий і вам! кольца під трубу 25,4 міліметри висота колець до осі прицілу також 25,4 мм. поки що кольца в продажі,можу вислати додаткові фото на пошту.
очень хорошие кольца, но меня к сожалению не устраивает размер, сегодня должен получить свой ОП, размер трубы 30 мм.
хотя очень хотел Vortex Viper PST 6-24x50 Riflescope (EBR-1 MRAD Reticle, FFP)но с нынешней обстановкой погранцы в борисполе здорово злорадствуют. ввезти сложно могут конфисковать. так что так
Комплект в вас хороший!!! вартуе своіх грошей!! я також придивлявся з часом,на Remington SPS 700 Varmint але в .243 калібрі.Дуже сподобались балістичні характеристики....