ПРОПОЗИЦІЯ ТИМЧАСОВО НЕДОСТУПНА продам карабин СВТ-40 калибра 7,62*54 в хорошем рабочем состоянии регистрация и местонахождение - Киев цена тел.
Нажаль, пропозиція тимчасово недоступна у зв'язку з неможливістю переоформлення на нового власника під час воєнного стану.
Добрий ранок, дозвільна працює. Готовий купити, можемо з вами домовитись про день і час коли підїдемо (або підвезу) до дозвільної системи і зідійснемо продаж і переоформлення. Ось мій номер 073 403 07 30 Микола.
Шановний Миколо, дуже вдячний вам за зацікавленість в товарі та цінну інформацію. Скажіть, що незрозуміло у фразі ПРОПОЗИЦІЯ ТИМЧАСОВО НЕДОСТУПНА? Підкажіть будь ласка, як треба написати, щоб було зрозуміло, що пропозиція поки недоступна? І що неможливість залежить не тільки від роботи дозвільної, мого чи вашого бажання, нажаль. І коли знов буде фізична можливість продати, то ви зразу побачити це в об'яві. Бажаю вам приємного очікування і з радістю продам, коли буду мати каку можливість, оскільки, як би не розвивалися події, цей товар залишиться актуальним ще надовго. Шкода, що баждаючі, що щоденно намагаються мені телефонувати, не усвідомлювали цієї потреби, поки грім не гримнув...
Доброго дня! Чисто спортивний інтерес, як вам даний агрегат, цікавить саме зручність користування та кучність? Дякую за відповідь)