Продам сувенірний ніж часів Радянського союзу.

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем baga, 6 жов 2013.

1. Продавец baga

baga Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    349
    Адреса:
    Кропивницький, Україна
    Продам сувенірний ніж часів Радянського союзу. До мене потрапив чисто випадково, за свідченням людини, в якої він зберігався, такі ножі возив з Болгарії та інших країн Варшавського договору його батько-військовий.
    - Стан: переважно валявся в ящику стола, судячи з усього, не точився навіть виробником, в наявності косяки зборки (намагався передати на фото), на ножнах якісь написи чорною фарбою (за бажання можна розібрати, але я не заморочувався).
    - Комплектація: ніж, ножни з компасом.
    ТТХ
    Клинок: довжина 11,2 см, товщина 1 мм з копійками.
    Сталь: якась нержавійка.
    Матеріал руків'я: пластик «під ріг».
    Загальна довжина ножа: 20,5 см.
    Ножни: натуральна шкіра.
    - Ціна 150 грн. (торг), гроші на карту Привату, пересил на покупцеві. Для поговорити: (067) 520-0два-4шість.
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 7 шт.)
      Пропоную вашій увазі консервний ніж американського типу зручний та компактний виготовлено з нержавію...
      55 грн.
    2. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      420 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Ніж для туризму,риболовлі,полювання та походів в класичному виконані . Незважаючи на свою назву, «Ол...
      299 грн.
    4. Ніж тм Laguiole inox France оригінал. Без люфту. Накладки пластик. Товщина обуху 2,5 мм.
      550 грн.
    5. Ніж міцний виробництва Франціі ручної роботи Без люфту. Товщина обуху 5 мм.
      450 грн.
  3. Продавец baga

baga Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    349