Доброї ночі. Продам Spyderco Manix 2, 154CM б/у, але в ідеальному стані,можна сказати пролежав на полці. Не точився,не правився,але є невеличкий скол на лезі. Якщо покупець з Києва,то покажу при зустрічі,якщо ні -- буду шукати фотік. http://lezo.com.ua/c101gp2-nozh-skladnoj-manix-spyderco-p-3453.html На даний момент не маю чим сфотать. Характеристики: Не ХО! Вес: 143 г Длина лезвия: 86 мм Общая длина: 203 мм Толщина клинка: 3 мм Толщина рукояти: 11 мм Материал клинка: 154CM Твердость клинка (HRC): 58-60 Материал рукояти: G10 Механизм фиксации: Ball Bearing Lock Клипса: съемная 2-стороняя Страна производитель: США Ціна: 850грн.Оплата на картку ПБ. В Києві по зустрічі. Торг присутній.Пишіть ЛС домовимось. Доставка нова пошта за рахунок покупця. Або обміняю на велік або смартфон до 2000грн.з моєю доплатою о67 1б841Ч7 Саша
Доброї ночі, svvod, я перепрошую, що так пізно заходжу на сайт,але раніше ніяк( Перший зарезервував в ЛС камрад Babakan, в нього два дні на подумать!
в любом случае буду признателен за фото, пока Babakan думает. сегодня при обилии смартфонов и телефонов с камерами. сделать снимок не есть проблема. заранее спасибо.
... а на рахунок скола, якщо Babakan відмовиться, я вам все розкажу. Так і не маю чим зфоткать,тел старенький, але якщо буде потрібно, то знайду обов"язково!!!