Продам Spyderco Endura Damascus Вітаю поціновувачів гарних ножів! Ви просили, ми знов привезли! Запропоную модель від Spyderco, зроблену в Японії з традицийною якістю Сходу - Spyderco Endura Damascus. На мій погляд, Endura один з найпрактичніших ножів, вібрала в себе все найкраще від найвідоміших моделей. А з Дамаском ще й дуже красивий! Привіз всього декілька ножів! Тому не гайте часу, якщо дійсно цікаво, пишіть в приватні повідомлення, резервуйте. Specifications: Overall Length: 8.78" (223mm) Blade Length: 3.80" (97mm) Blade Grind: Full-flat Plain Edge Blade Thickness: 0.118" (3.0mm) Blade Material: VG-10/Damascus Blade Style: Drop Point Handle Material: Navy Blue FRN Clip Position: 4-Position Ambi Lock Type: Back Lock Weight: 3.40oz (96g) Made in Japan Ніж новий, повний комплект, механіка ідеальна! Як і завжди за найкращою ціною! Ціна - 7015 грн. Всім мирного дня! Цікавих та вишуканих ножів!
Всі ножі продані. Всім дякую! Нагадую, можливо замовлення ножів та каменів для заточування. Також займаюсь заточуванням ножів. Мої роботи є в темі https://reibert.info/threads/ljublju-zatachivat-nozhi.1245576/page-7 Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Telegram - каналі, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok. Пошук: YS Knives and Sharpening Знатиме за всі нові продажі. Також, звертайтесь стосовно заточування ножів! Всім мирного дня! Цікавих та гострих ножів!