Продам сокири, з власної коллекції, від одного з найкращих наших ковалів Максима Максименка - кузня Wilde Fields Forge. Великий лісний Марка сталі - ШХ15 Матеріал руків’я – ясен. Руків’я оброблене 3 шари тунгової олії + 2 шари даніша Піхви – шкіра Загальна довжина – 940мм Вага – 3500гр Стан – Новий Ціна – 8500грн Double-bit Зі всіх дабл-біт сокир які я тримав в руках, будь то Helko, Gränsfors, Hultafors, Wetterlings, цей дабл-бит виконаний найякісніше. Щой казати про кастомні піхви від нашого майстра Миколи Малько. Марка сталі - ШХ15 Матеріал руків’я – ясен. Чисте, необроблене дерево Піхви – шкіра. Загальна довжина – 890мм Вага – 1950гр Стан - Новий Ціна – 10000грн Карвінг великий Марка сталі - ШХ15 Матеріал руків’я – ясен. 3 шари WATCO DANISH OIL (в цього масла відсутній«лаковий» фініш, поверхня залишається матовою) Піхви – шкіра Загальна довжина – 330мм Вага – 650гр Стан - Новий Ціна – 4500грн Карвінг середній Марка сталі - ШХ15 Матеріал руків’я – ясен. Чисте, необроблене дерево Піхви – шкіра Загальна довжина – 245мм Вага – 600гр Стан - Новий Ціна – 4500грн Карвінг малий Марка сталі - ШХ15 Матеріал руків’я – ясен. Чисте, необроблене дерево Піхви – шкіра Загальна довжина – 210мм Вага – 470гр Стан - Новий Ціна – 4000грн Кишеньковий Марка сталі - ШХ15 Матеріал руків’я – ясен. Руків’я оброблене 3 шари тунгової олії + 2 шари даніша Піхви – шкіра Загальна довжина – 170мм Вага – 450гр Стан - Новий Ціна – 3500грн Вікінг Марка сталі - ШХ15 Матеріал руків’я – ясен. Чисте, необроблене дерево Піхви – Відсутні, тільки сокира Загальна довжина – 335мм Вага – 740гр Стан - Новий Ціна – 4000грн