Продам ножі з власної колекції.Оригінали, не юзані, не точені. 1. CIVIVI Baby Banter Burgundy Red Стан - повністю новий. Повний комплект, без поюзу. Механіка - пушка-бомба, літає і фліпує. Фото-відео по запиту. Ціна - 2800 грн. Х-ки: Бренд Civivi кишеньковий, туристичний, на кожен день Тип замка Liner lock Твердість клинка 59-61 HRC Марка стали Nitro-V Колір клинка cірий Матеріал рукоятки G10 Загальна довжина 138.7 мм Довжина клинка 59.4 мм Товщина клинка 2.3 мм Довжина в складеному стані 79.3 мм Колір рукоятки червоний Кишенькова кліпса Так Вага 56.5 г
2. Spyderco Chaparral CTS-XHP Новий, не юзаний не точений. - ціна 5000 Х-Ки: Марка сталі CTS-XHP Довжина клинка, мм 71 Механізм фіксації Back Lock Загальна довжина, мм 163 мм Твердість леза, HRc 60-62 Товщина клинка, мм 2 мм Матеріал руків'я FRN Кліпса знімна 2-позиційна загальний Виробник Spyderco Вага, г 60 Країна виробник США 3. Spyderco Dragonfly 2 Balck -новий, не точений,без косяків - ціна 3500 Виробник – Spyderco; Модель – Dragonfly; Тип – складаний, кишеньковий, EDC; Колір клинка/накладок – grey/black; Загальна довжина виробу, мм – 141; Довжина у закритому вигляді, мм - 84; Вага, г – 34; Довжина клинка, мм – 57; Довжина ріжучої кромки, мм – 48; Товщина клинка, мм – 2,5; Фініш – Full flat; Профіль клинка - Leaf shaped; Тип кромки – проста; Спосіб заточування - вторинна V-подібна кромка; Матеріал рукояті – FRN; Матеріал леза – steel/VG10; Твердість сталі, HRc – 58; Спосіб відкриття - підпальцевий отвір; Діаметр підпальцевого, мм – 11; Довжина руків'я, мм – 84; Кишеньковий затискач - ліворуч/праворуч; Замок – Back lock; 4. Spyderco ManBug - новий, ціна 2000 грн Тип - складаний, кишеньковий, EDC; Колір клинка/накладок – grey/black; Загальна довжина, мм – 112; Довжина закритого ножа, мм – 64; Вага, г – 20; Матеріал клинка – VG10; Фініш – satin; Довжина леза/ріжучої кромки, мм - 50/44; Товщина клинка, мм – 2; Кромка – plain; Матеріал руків"я – FRN; Спосіб відкриття – Spyderco-отвір; Механізм блокування – back lock; Кишеньковий затискач – відсутній. 5. Fox Vupis FX-VP130TI - шикарний титановий малючок - 2500 грн Виробник - Fox/Italy; Модель - Vulpis; Колір клинка/руків`я - silver/grey; Вага, г – 35; Загальна довжина, мм – 107; Довжина клинка, мм – 55 ; Товщина клинка, мм – 2; Профіль - Sheepsfoot; Марка сталі - M390; Твердість, HRc – 59-61; Фініш - polished; Тип ріжучої кромки – plain; Спосіб відкриття - підпальцевий отвір; Механізм фіксації - Slip Joint; Матеріал руків`я - titanium; Додатково - отвір для темляка.