Там все швы проклеяны, бирка это лишние дырки в ткани, думаю при продаже в США вопроса про бирки не возникает. Интересно если бы я поставил цену как в соседних темах в 150 у.е вопрос про бирки возникал бы?)
Розумієте яка штука, я не можу повірити в те, що НОВА, ОРІГІНАЛЬНА уніформа США, може бути без бірки. Бо там вказана обовьязкова інформація, цк армія США, там такого не може бути. Подивіться на світлини, то що Ви кажете про проклеїні шви, м'яко кажучи кумедно, бо на попередніх генераціях це нікого не зупиняло. З приводу ціни, то Ви можете ставити будьяку ціну, котру важаєте за потрібну, але якщо є сумніви що до орігінальності (бо зара дуже мало інформації по GEN IV), то потрібно розібратися.
Они идут все негорючие. Седьмой слой другого цвета, в шестерке и пятёрке подкладка похожая на комплект Free. При этом внешний крой полностью аналогичен поколению 3, не может быть всяких лишних карманов и других отличий.
в мультикамі справжній 6 шар 4-ї генерації Gen IV L6 HARD SHELL DISMOUNTED FREE FIRE RESISTANT OCP SR Multicam, а у автора теми фуфло китайське
те, що товар куплений в США не значить, що він є справжньою уніформою. Куди ділись лейби? От вам фото EWOL 4 генерації до лв6 лінь йти