Клинок - 95х19х4/2,7мм, сталь у12, зведений десь в 0,2мм. Ріжуча кромка знаходиться там де й треба - просто вістря опущене донизу і ріжуча кромка абсолютно пряма (передбачаючи питання "А з якої сторони ріжуча кромка?" ) Руків'я - 120мм, морений дуб під Данішем, нейзільберова оковка, монтаж всадний на епоксидку, хвостовик 9см Піхви - шкіра РД 2мм, дерев'яний двосторонній вкладиш, нерж. фурнітура, хімія різна Фото Ціна - 2200грн. Торг. платити на картку Приват або наложкою при отриманні, доставка НП за рахунок покупця. Тел. 0985939183
Нєа Нічого не розвернуто, нічого не перевернуто - просто вістря донизу опущене й ріжуча кромка абсолютно пряма
Ну, с какой стороны рк я понял, просто сама идея - разрыв мозга! Интересно кто производитель, кто до этого додумался? Хотя, что-то в нем есть, первый раз такое вижу, но думаю что не в последний...
Просто більшість думає, шо РК з обухом місціми поміняні Ножик цей вигадав і виготовив я (окрім слюсарки клинка - її по моєму кресленню інший майстер робив, бо гріндера я не маю поки)
Вот это даааааа. Мастер молодчина. Обожаю варны, очень полезный тип лезвия, как ни странно. А тут ещё и пууко. Как-то подсобираю и закажу себе нечто подобное. С уважением.