Продам примус Шмель-3 1990року Бішкек некомплект

Тема у розділі 'Сірники, запальнички, примуси та пічі', створена користувачем mentols, 17 бер 2020.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец mentols

mentols Oberschütze

Повідомлення:
    36
    Адреса:
    UA
    Продам не комплектний примус Шмель-3 1990року(Бішкек). Стан дуже добрий, історія експлуатації мені не відома, візуально майже не користований(оприділив по стану насоса і по відсутності нагару на пальниках). Механізм закривання - шариковий, насос в доброму стані, качає без проблем. Відсутні хіба розсіювачі полум"я і ключ. Примус можна доукомплектувати або ж взяти на запчастини: два пальника (голки прочистки на місці, форсунки також не розтерті), 2 вітрозахисти (ще присутня чорна фарба яка не вигоріла зовсім), насос, аварійний клапан, бачок. Ціна - 200грн (БРОНЬ до 20.03)
    Відправлю у будь яке місто Новою поштою або укр-поштою, оплата на картку монобанк, доставка за рахунок покупця, пакування за мій рахунок.

За додатковими питаннями / фото - у приват.
    Обмін не цікавить.

Останнє редагування: 17 бер 2020
    1. (в наявності 4 шт.)
      Бензинова запальничка BENZIN STURMFEUERZEUG CHROM POLIERT "DEUTSCHLAND" - Типова форма з...
      200 грн.
    2. Туристическая портативная газовая плита с пьезоподжигом и экономным расходом газа. Максимально лёгк...
      150 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Переходник для подключения цангового баллона к горелке с резьбовим креплением позволяет подключить к...
      79 грн.
    4. BioLite CampStove 2+ піч-генератор, заряджається, і заряджає від Американської компанії BioLite ориг...
      6500 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Компактна мікро запальничка в вигляді брелоки, сама капсула герметична і не буде пропускати бензин ,...
      170 грн.
  2. Продавец mentols

mentols Oberschütze

Повідомлення:
    36
    Адреса:
    UA
    Продано.

Статус теми:
Закрита.