Товариш попросив продати практично новий Fisher f2, людина пенсіонер і чесно кажучи з компютером не дружить. Якось син декілька літ тому йому подарував новий прибор, купив в магазині у Львові, коробку він відразу викинув а документи має я особисто бачив, покупцю обовязково покладу в коробку. Сам особисто знаю що він попробував ним два рази вийти пошукати але закинув і так і далі шукав Кощеєм 5і так як його цікавив лише металолом як додатковий заробіток. Тому прибор як новенький, сьогодні його оглянув, потестив, все працює ідеально, що там говорити там навіть царапин на штанзі й катушці нема, на фото все видно, я поставив дві нових крони, їх додам щоб покупець зміг перевірити при отриманні. Він продає бо прибор лежить без діла ще від початку, та і завязав взагалі з пошуками, бо каже металу вже в землі нема. Порядність гарантую, ідеально б було продати з рук в руки, заодне б глянули що шукач новий, але при потребі без проблем вишлю по Україні. Ціна - 4500грн. Вишлю новою поштою за рахунок покупця. Гроші на карту Приватбанк або наложенним платіжем з предоплатою за пересил. Деталі в пп або 0934991050 Роман!