Продам помпу ПН-001 комбо, стволи 47см + 71см, також є тактична ручка. Ціна 360 умовних, розумний торг присутній)) Можливий продаж окремо короткого ствола - 47см , ціна 150 умовних, тактичний приклад - 4500 гр. Купував в Харькові в 2009 році у Павла напряму, настріл тільки з кульового - короткого ствола в районі 200 - 250. З довгого не стріляли!!! З ним + напів чок. М. Львів, в базу внесений. Брався для хоум дефенс) Стріляв кулями Ліі, самокрут. Помпа була тільки у мене весь чей час, тобто я один власник від початку. Тепер по новим правилам для придбання комбо потрібно 2 - два дозвола!!! О67-374-О7-О4, не завжди на звязку, тому краще вайбер, телеграм, вацап
Вітаю)) Чоловік котрий купив помпу, по життєвим обставинам, виїжає з України. Тому помпа знову в продажі. Можливий продаж окремо - тактична ручка - 4500. Усе разом - 360 умовних( розумний торг - присутній) Помпа знаходиться у м. Львів, в ЕРЗ занесена. Нагадаю, довгий ствол не стріляний!!! О67-374-О7-О4, не завжди на звязку, тому краще вайбер, телеграм, вацап Декілька нових фото
Продається усе разом (так хотілося би)) - як усе описано в першому повідомлені + бандольєра. Можна окремо тактичний приклад, або подовжувач магазина. Можливий продаж окремо - тактична ручка - 5100, і подовжувач магазину + пружина - 1800.
Продовжувач + пружина проданий. Влучних пострілів новому власнику Тепер ціна помпи - 360 умовних , розумний торг присутній))) Нагадаю - довгий ствол не стріляний!!! Можливий продаж окремо - тактична ручка - 4500. О67-374-О7-О4, не завжди на звязку, тому краще вайбер, телеграм, вацап
На прохання викладую фото , як виглядає ручка сама без тактичного приклада Кріплення ременя в ручці на штіфт металевий, антабки там нема! З довгим стволом, в норму вкладаєтся))
В зв'язку зі зміною правил, треба 2 два! дозвола на придбання комбо. Тепер можу продавати окремо короткий ствол - 47 см, ціна 150 умовних, розумний торг присутній)) Можливий продаж окремо - тактична ручка - 4500 гр. Або усе разом - короткий + довгий (71см) + тактичний приклад - 360 умовних , торг можливий)) Нагадаю - довгий ствол не стріляний!!! О67-374-О7-О4, не завжди на звязку, тому краще вайбер, телеграм, вацап.