Доброго времени суток. Хочу продать своего "работягу" магнит поисковый фирмы Тритон 200кг + 19м верёвки хорошей альпин. не гнилой. Поднял я ним не одну тону метала, но всё хорошее всегда заканчивается и теперь лежит он у меня без дела(. Так что теперь ищу я ему нового хозяина. Хочу за него 1000 гривен но можно поторговаться разумно. Пишите, звоните, задавайте вопросы: 063486435шесть. С ув. Дмитрий.
Ну написала людина що хоче 1000 грн.ну і що ,щей до того написано що поторгується а тут багато коментарів дам стільки то і стільки,мені цікаво як би ви ,щось подібне продавали і вам би теж такі пропозиціі давали як би ви повелися,а взагалі то, магніт пошуковий на мою думку заслуговує багато уваги якщо навіть і вам не повезе і ви нічого цінного ним не витягнете то все одно скільки азарту ви получите з надією що щось там з дна ріки чи озера щось витягнете, та і металолому скільки витягнете який зараз коштує гроші.Вибачайте можливо я когось образив но я написав все як є.Вдалого всім копу і вигдних продаж,ставтеся з повагою один до одного бо на цьому чудовому форумі нас і не є так багато.З пов.
Магнит сегодня продал. За адекватную суму. Камраду купившему магнит хороших находок. И всем удачи и здоровья. Прошу закрыть тему. С ув.
Нам треба підтримувати один одного но нажаль багато є людей просто зависних і пхають палку в колеса іншим порядним людям ,я не протих людей маю на увазі що відписували а про інших просто багато хто з нас стикався зними і читав іх репліки тому і ми нажаль так погано живемо жо навіть сосід сосіда готовий продати а бує і таке що зовсім чужа тобі людина в безкорисливих цілях тобі допоможе швидше ніж навіть твоі родичі,як кажуть світ не без добрих людей,так що люди майте повагу один до одного і щось в тому короткому житті можливо і зміниться на краще.З пов.
так і продавець виходить без поваги новий коштує 800 а він за б у 1000 захотів де тут повага більше схоже на розвод
Febel91 Пожалуйста следите за словами. Кто кого разводит? Что то не нравиться, проходите мимо темы ищите где дешевле. И будет вам там счастье.
Саме про вашу неповагу не писалося а писалося образно то є дві різні речі,а намою думку що було написано що продає магніт за 1000 грн.можливо він і незнав скільки зараз коштує такий новий магніт справа не втому просто можливо ви і багато хто бачили повідомлень що продають копані запчастини по ціні нових про що самі не знають що скільки коштує вот і все просто люди запутуються.Я не адвокат щоб постійно відписувати в захист різних сторін так що вибачайте но на дискусіі більше відписувати не буду,та і думаю що в кожного з нас є своі теми які більше цікавлять ніж безкінечні спори.З пов.
на самом деле новый магнит или бу разницы нет свойств своих он не теряет а за верёвку придётся ещё выложить 18 -20 грн за метр а может сейчас и больше вот и прикинте цену как по мне так вполне отличная адекватная цена с ув.