1. Benchmade 51BK Balisong Morpho, Black (Б/В) Основні характеристики: сталь клинка – D2; довжина клинка – 108 мм; загальна довжина – 238 мм; товщина клинка – 2,5 мм; матеріал руків’я – G10; матеріал чохла – нейлон; вага – 94 г. Повний комплект. Вироблений у Сполучених Штатах Америки. 10500грн Доставка: Особиста зустріч в м. Київ або Нова Пошта за рахунок покупця. 2. Benchmade 67 balisong tanto 1st Production 44/300 (не вживаний) У 2012 році компанія Benchmade анонсувала випуск нової метелики під номером 67. Ця модель оснащена клинком з інструментальної сталі D2, має високу твердість і відмінно утримує гострої ріжучу кромку. Клинок має форму танто з невеликою рекурвой. Рукоять Benchmade 67 скелетонізірована для оптимізації ваги. Вона виготовлена з нержавіючої сталі і відполірована. Також в рукояті присутні сталеві бекспейсери. Засувка надійно фіксує ніж як у відкритому, так і в закритому станах. В черговий раз компанія довела, що ножі-балісонг (метелики) є фірмовим знаком, і Benchmade 67 Balisong не виняток! Основні характеристики: Марка сталі D2 Довжина клинка, мм 108 Механізм фіксації Balisong Загальна довжина, мм 234 мм Твердість леза, HRc 60-62 Товщина клинка, мм 3 мм Форма клинка Tanto Довжина руків'я, мм 134 Матеріал руків'я Нержавіюча сталь Кліпса знімна 1-стороняя Вага, г 181 Країна виробник США 14500 грн Доставка: Особиста зустріч в м. Київ або Нова Пошта за рахунок покупця. 3. Benchmade 62 Bali-Song (Б/В) Були зроблені нові накладки. Оригінальні в комплекті. Основні характеристики: сталь клинка – D2; довжина клинка – 108 мм; загальна довжина – 234 мм; товщина клинка – 3 мм; довжина руків’я – 134 мм; матеріал руків’я – нержавіюча сталь; матеріал чохла – нейлон; вага – 181 г. 11500 грн. Доставка: Особиста зустріч в м. Київ або Нова Пошта за рахунок покупця. 4. Benchmade 42 Balisong Titanium (не вживаний) Найкраща модель балісонга Benchmade 42 Balisong знята з виробництва. Від володіння Balisong Benchmade 42 у її власника виникає відчуття, яке можна описати одним словом - "захват." Саме такі емоції повинен викликати класичний Benchmade з традиційними ознаками дизайну та функціоналу - вусатий метелик на клеймі, приголомшлива керованість ножем, фантастичний візуал. Характеристики Марка сталі 154CM Довжина клинка, мм 107 Механізм фіксації Balisong Загальна довжина, мм 239 мм Твердість леза, HRc 59-61 Товщина клинка, мм 3,2 мм Матеріал руків'я Титан Вага, г 116 15000грн Доставка: Особиста зустріч в м. Київ або Нова Пошта за рахунок покупця.
Лот 4. Benchmade 42 Balisong Titanium (не вживаний) Можна резерв до 21:00? Треба обдумати І дайте більше фото пліз
Побачив, що вони не такі, як на інших 42-х бенчах. На сторону метелика має бути гвинт під торкс, на іншу сторону - просто гладкий, напів-округлий. Для прикладу А таких осевих, як на Вашому, не бачив на жодному 42-му бенчі, спеціально купу їх передивився. І шрифт написання номеру моделі - 42 також відрізняється... Тому і поцікавився.
Це колекція мого товариша, який зараз у війську. Ці ножі він купував в Хгир в ті часи, як і купу інших. Окрім Морфо, то мій). Якими він користувався він сказав. Ще фото для аналізу)