Карабін ОП СКС: Всі деталі на одному номері; Рідна ложа; Ложа трохи підпилена для місця під кронштейн; Через приварений попереднім власником "Ластівчин хвіст" не видно року виготовлення девайсу, але як мене запевняли — 1954. Буду дуже вдячний, якщо хтось допоможе визначити рік за якимись додатковими — ознаками. Міряли калібрами: 7.64 по троху йде, якщо штовхати, 7.65 вже не лізе (див. фото, а також відеозапис); Мій настріл — 200шт.; Карабін регулярно чистився та змазувався; Є пенал; Оптичний приціл ПОСП 4Х24: З підсвіткою; Швидкозйомне кріплення; Паспорт; Кронштейн для монтажу; Бонусом віддам: Кофр Shaptala ОП-СКС (103-1); Новий комплект для чистки (чистив ним 1 раз) MegaLine 08/50007 + вішер; Триточковий ремінь Магазин АК на 30 наб. з привареним перехідником під СКС; 7 обойм; 2 холостих набоя; Київ Тільки під дозвіл Ціна — $650 або еквівалент у грн. View attachment 8700472 P.S.: шановне товариство, зброю продаю вперше, тож прошу суворо не судити та підказати, якщо не вистачає фото якоїсь деталі чи ракурсу, або є якісь інші зауваження. P.P.S.: модеру продемонстрував наявність дозволу.
Год выпуска на крышке ствольной коробки выбит. Если там нет - значит крышка ремонтная. Но по внешнему виду - от 53 года и позднее.
Там где у Вас ластхвост - там заводом ничего не набивалось, если там что и есть - то это уже послезаводская самодеятельность. Возможно, по требованию разрешителей, а может и нет.