Продам вказаний ніж. Клинок роботи Володимира Ляшка (Воля). Коментарі тут зайві. Сталь кована 95Х18 (59-60 HRC). Довжина клинка 135 мм Товщина 4.5 мм Зведений десь у 0,4 мм Заточка Волі, газету ріже смачно. Руків`я кап акації під Данішем, больстер якась стабілізована дерев`яха. Ножен немає. Ножем майже не користувалися, проводив тести на ржавучість (були порізані лимон і цибуля, сок залишений до повного висихання, у результаті ледь помітно потемнів клинок, що вважаю чудовим результатом). На стороні клинка збоку клейма є дрібненька цяточка недошліфованої кованими (на фото видно). За ніж хочу 900 гривень (невеликий торг). Гроші на карту ПриватБанку, пересил на покупцеві Нова пошта чи за домовленістю. Для поговорити: (067) 520-02-46.
850 гривень. Нижче ціни не буде. Торг в силі. Реально класний ніж - в руці сидить, як влитий, хороший агресивний різ, якісні матеріали, якісно зібраний. У похід, на полювання, на риболовлю саме те. При своїх немаленьких розмірах, в руці як пушинка. Єдина причина продажу - трішки завеликий він для моєї дрібноватої лапки.