Точилка Продам набір полтавських преміальних ельборових брусків CBN Premium

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем YS Knives and Sharpening, 31 тра 2025.

1. Продавец YS Knives and Sharpening

YS Knives and Sharpening Leutnant

Повідомлення:
    10.447
    Адреса:
    Киев
    Продам набір полтавських преміальних ельборових брусків CBN Premium (сьогоднішня назва CBN Premium Bronze) на мідно-олов'яної зв'язки. Експортний варіант, зроблені для ринку США.

Вітаю любителів та професіоналів заточної справи!

Запропоную набір полтавських преміальних ельборових брусків CBN Premium (сьогоднішня назва CBN Premium Bronze) на мідно-олов'яної зв'язки. Експортний варіант, зроблені для ринку США.

В набір входять CBN Premium 63/50 та 20/14. Підійде як стартовий набір, та може бути і єдиний.

При необхідності можу підібрати доповнення. В наявності практично весь асортимент полтавського заводу та багато природного каміння та синтетичних брусків, як вінтажних, так й сучасних.

CE1681A6-27B7-482E-8B42-D997FEE6D89C.jpeg IMG_0531.jpeg IMG_0534.jpeg IMG_0535.jpeg

Як й завжди за дуже цікавою ціною!
    Ціна за набір - 3700 грн.

Всім мирного дня!
    Вдалого та цікавого заточування!

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Легендарный нож OKAPI 907Е 21 см Клинок ножа изготавливается из высокоуглеродистой стали 1055, закал...
      69 грн.
    2. Лезо коване з ресори товщиною 4 мм загартоване до 58 од., протравлене в кислоті. Руків'я з черв...
      1050 грн.
    3. Ніж багатофункціональний виробництва Франціі Накладки пластик. Велике лезо та маленьке з люфтом,все...
      380 грн.
    4. (в наявності 4 шт.)
      Ніж прихованого носіння,Біта-ніж USA 55 см,ніж грибника з чехлом з нейлону Ніж досить зручний для ти...
      169 грн.
    5. Ножиці виробництва тм Fiskars Finland Відмінний робочий стан. Під ліву руку
      150 грн.
  3. m1788

m1788 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    Киев
    Резерв будь ласка!

YS Knives and Sharpening подобається це.
  4. Продавец YS Knives and Sharpening

Повідомлення:
    10.447
    Адреса:
    Киев
    Вітаю! На жаль продані.

5. Продавец YS Knives and Sharpening

Повідомлення:
    10.447
    Адреса:
    Киев
  6. Продавец YS Knives and Sharpening

Повідомлення:
    10.447
    Адреса:
    Киев
    Всім дякую!
    Ці бруски продані.

Є ще такі: https://reibert.info/threads/akcijn...ochuvannja-ta-za-najkraschoju-cinoju.1527804/
    Або таки: https://reibert.info/threads/rozpro...-ta-almaznix-bruskiv-diamond-premium.1530192/

Також в наявності великий асортимент!
    Кому щось потрібно пишить у ПП

Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Telegram - каналі, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok.
    Пошук: YS Knives and Sharpening
    Знатиме за всі нові продажі.

При необхідності можу підібрати й інші природні та вінтажні камені та бруски для заточування.
    Як повнорозмірні, так і формати точилок: Hapstone, Клодчик, Apex, Козак і подібних.В наявності великий асортимент
    Відправлення до будь-якої країни!

А загалом, періодично є практично все природне та вінтажне каміння.
    Ріжу більшою мірою гуртом, але продаю й в роздріб.
    Географія продажів - магазини та заточники з 26 країн світу.

Також займаюсь заточуванням ножів.
    Мої роботи є в темі https://reibert.info/threads/ljublju-zatachivat-nozhi.1245576/page-7

Всім мирного дня!
    Вдалого та цікавого заточування!