Продам МР 654 - й. Установлена баклетиловая рукоять, рассверлен ствол под фальшглушитель и скрытый поджимной винт. Цена 3500 грн.
Так, всі хочуть купити подешевше. Але люди купують собі ті речі, які їм дійсно потрібні. А Ви паразитуєте на потребах людей, перехоплюючи вигідні лоти і перевиставляючи їх значно дорожче. В результаті той, кому та річ дійсно потрібна, вимушений переплачувати. Ще питання є? Знайдіть нормальну роботу і буде Вам щастя!)
То скажыть це 90% людям які на цьому форумі так само працюють! Дійсно потрібно а потім через пару днів плани помінялися продаю, в результаті виходить та ж сама перепродажа щасливо!
Хоч би не брехали. Ага, треба, плани помінялись... І на об'яві все Вашими оголошеннями завалено "скупка пневматів і флоберів", ще й підписано "пневмат шоп". І тут купуєте, фарбуєте (ловили вже за руку) і одразу перепродаєте. Не брешіть!
Уважно Почитайте що я написав Я кажу що тут 90% людей займаються перепродажою Причому тут те що я крашу Уважно читайте про що йдеться в темі
Я все правильно прочитав "Дійсно потрібно а потім через пару днів плани помінялися продаю, в результаті виходить та ж сама перепродажа..." Не брешіть людям і не вдавайте з себе чесного покупця, а не перекупа. Інші люди тут чомусь резерви майже в кожній темі не ставлять на відміну від Вас. Тому звинувачувати їх у перекупстві як мінімум бездоказово. А якщо і перепродають - то не приховують це і не брешуть. І не фарбують зброю, а потім не вдають що тут не при чому. На відміну від Вас.
По ходу тему можно переименовывать, тут больше о Вите, чем о продаже) Предлагаю закругляться. А Витя такой же "бой", как я балерина) Модераторы, извините!
Всем спасибо, девайс продан, фальшглушитель в продаже. Цена 550 грн. Брался с магазине СО 2, стволик гладкий.