Продам американську помпову рушницю Мосберг 500 12 калібру, настріл невідомий, рік випуску також. В мене вона 8 років, їсть майже всі патрони крім вже зовсім роздутих некаліброваних самокрутів. З магазинними патронами жодної затримки за весь період єксплуатації не було. Стан рушниці середній, за довгі роки є багато потертостей. Ствол 710 мм., без раковин і сипу, в гарному стані, завжди регулярно чистився і змащувався. З мінусів : потертості, є невеликий шат в прицільній планці на кінці ствола де кріпиться прицільна мушка, мабуть відпаялося зверху в кріпленні. Воно мені так дісталося, 8 років прослужило і думаю ще прослужить дуже довго. Також з мінуса трішки не соосно вкручується дульне звуження, думаю це заводський брак. На функціонал і бій великого впливу не помітив. З дульних звужень є чок та напівчок. Рушниця добра, прикладиста та надійна. Причина продажу перехід на напівавтоматичну зброю. На фото відсутній затильник, він є в наявності, просто був знятий, так як на зиму приклад з ним мені довгий. Знаходиться та зареєстрована рушниця в Чернігівській області, місто Ічня. Ціна 400 у.о. (можливо єкв. в гривні) При огляді реальному покупцеві торг. Подаж тільки через дозвільну систему. Тел. : 0979113053