Прицел новый, заводская комплектация. Прицельная сетка с подсветкой, светится центральная точка и круг. Сетка выгравированная, тонкая. Цена -Продано! Кольца на ласту или вивер в подарок. Один из самых компактных и легких прицелов. Отзывы и обзоры здесь: http://guns.allzip.org/topic/95/1438992.html Подсветка не засвечивает картинку. Не знаю недостаток это или плюс, но регулировка яркости до 6 работает практически в режиме работы с ночным прицелом. Глазами подсветку видно только при повышении яркости. Для ночных насадок это плюс. А в сумерках без ночника достаточно яркой регулировки. Рекомендую к просмотру другие темы: - Хатсан 70 новый за 2000 грн - Крепления оптики -Дальномер для ночного \ дневного прицела - Глушители от 4.5 мм и крупнее - -Трипод складной от levellok
Вітаю. 22й 100% тримає , все інше трошки з ризиком. За такі гроші не буває на 100 % міцної оптики на 308й. 50\50- що витримає 308й. Є різні відгуки ,в когось 200 пострілів і живий,а в когось на 20му збивається. РСР, СО2 та середню ППП тримає. Його плюси на утримання віддачі : мала лінза, мала вага, сітка гравійована на лінзі. З повагою
Ну пневматика РСР - там про віддачу яка може Про пружинну пневматику, мова не йшла. (це таке, що не витримує мабуть і ту оптику, що на ДШК тримає.... 22 - це теж поняття розтяжиме.... (22LR - витримає мабуть вся оптика, а от 223 на болтовику, чи на Н./А. ???) З пов.
Якби цей приціл був на тестових відстрілах з різними калібрами, то я б міг щось говорити за цей екземляр. А так це завжди ризик при потужної віддачі. Навіть дорогі брендові ломаються, але % буде значно меншим. Китайці радять його на АК, АР 15... ніхто ж гаратію не дасть.
Зрозумів.... От про "АR 15" мене й цікавить, але якщо він зламається - сума не копійчана все ж..... З пов.
Прошу, не вважати за нахабство, можна фото зі знятими кришками? (продивився купу інфи про ці приціли) цікавить чи є на Вашому відстройка паралаксу (з переду відкручується трубка відстраюється і потім контрится) і підстройка діоптрій?... З пов.