Вітаю Усіх Шановні Камради. Продається без перебільшення новий прибор, був подарований Сину Камрада на день народження, два рази вийшли, хоббі не зайшло, з тих пір лежить без діла. Принесли мені на продаж, я сам особисто усе перевірив, два дні уже з ним аккуратненько обмотавши стрейч плівкою проходив, усе працює відмінно 100%. Стан прибору реально як новий, більше в коробці пошурався, а ніж за цих пару виходів. Між вушками на котушці є невеличка вм`ятинка, дуже акуратна, як її так зробили поняття немаю( покажу на фото), в коробці відсутня картонка, на яку кріпляться штанги (ось і всі нюанси). Приборчик на офіційній гарантії до-24.05.2024-року. Комплектація на фото. Камрадам, чи старожилам форуму їде наложним платежем без проблем! Прошу в темі тільки резерв, усі питання які виникають прошу задавати в Приват(не флудіть в темі)! Додаткові фото, чи відео -без проблем зкину по проханню. Гарантійний талон, номер блоку, номер котушки усе на фото, перевіряйте. І так: місце знаходження: м. Рівне відправка: любим перевізником на Ваш вибір, ( окрім Укр Пошти), з рук в руки. оплата: на карту Моно-Банку, або готівкою особисто при зустрчі, наложний платіж. ціна: 10800грн. Реальному покупцю, бонусом 4-акумуляторних батареї, фото добавлю пізніше. Дякую усім за увагу, Миру, Добра, Здоров`я Усім!
Вітаю Камради, приборчик поїхав Наложним платежем до першого резервіста. Номерочок посилочки написав Камраду в ЛС.. З повагою.