Всім доброго дня! Продам Minelab Explorer SE Pro, який дістався мені по обміну. Був з ним на копі лише 1 раз. Про прибор мені розповів бувший його власник. Отже, пишу все без утайки і різних підводних течій. - поролонової ручки немає,стерлась. - на зажимах штанги мінялись металеві прокладки, є мінімальній люфт на штангах. Замінить ще раз металевы прокладки самому, при нагоді, не складно. - при заміні штекера на навушниках, зіткнувся з проблемою не включенні звуку в самому приборі. Сама маленька різниця в штекері і контакт не замикаеться на встроений динамік.Рішав піджиманням контакту тонкою спицею.Ну це на всякий випадок. Фірмові навушники КОСС та Гаретт працюють без проблем. - мінялась клавіатура на блокові у сервіс-центрі кілька років тому - все працює на УРА! - у динаміка, якщо працює на повній гучності, є невеликий хрип. - всі деталі мають не значні потертості. - на катушках "блондинка" та 18" були замінены кабеля на сервісному центрі НЕЛ осынню 2015 року. З часом спіраль на кабелі розпрямилась (видно на фото) і стало важко просовувати кабель в штангу. Вирішується примотуванням нитки та пропусканням її в штангу. Всі катушки повністю робочі. Фірмовий підлокотник зламанався. Є робочий з алюмінію. Докупив ще дуже гарно зроблений саморобний (на фото). Причина продажу - потрібні гроші. За все хочу 17 500 грн. Всі запитання у приват. У темі прошу не флудити. Всім миру, добра та здоров'я!
Добрый день, интиресует ли обмен на фишер ф5 с Марс тайгером на ваш прибор с катушкой бабочка,сколько нужно доплатить
По частинах: Прибор з катушкою "бабочкою" FBS'11 - 13000 грн. Катушка Detech Ultimate '13 - 2000 грн. Катушка Excelerator 2 Pro '18 - 2000 грн.