Продам мікроскоп PEAK Microscope 2034-200х Вітаю любителів та професіоналів заточної справи! Запропоную один із найкращих японських оптичних мікроскопів PEAK Microscope 2034-200х. Хто не знайомий, оптика Peak - це найкраще, що є на сьогодні для оптичного контролю заточування та вивчення роботи абразивного інструмента. Особисто користуюсь лише ними. До речі, більшість фотографій РК в моїх відео в YouTube зроблені майже таким мікроскопом. З переваг, якщо коротко: - Ідеальна передача зображення; - велике поле огляду; - світлосильний об'єктив; - Зручність у використанні (стабілізація зображення, підтримка дистанції фокусування акриловим конусом, що пропускає світло і додаткове підсвічування.) - внутрішня шкала для точного розуміння розмірів; - Дуже м'який та точний хід фокусування; – І в моєму випадку, доступна ціна. *у виробника 570$ без урахування доставки з Японії; в мене 215$ - вже в Україні. Мікроскоп практично новий. У комплекті короб і власне сам мікроскоп з паспортом та інструкцією. Ціна - 215$ або по курсу продажу на день оплати. Специфікація із сайта виробника: Specifications: * Magnification: 200X * Field of View: 0.72 mm ø * Min. Scale Division: No. 104 = 0.002 mm * Measuring Range: 0.6 mm * Working Distance: 6.7 mm * Total Weight: 88 g. * Numerical Appearance(NA): 0.35 Всім гарного дня! Цікавого та успішного заточування!
Всім дякую! Мікроскоп проданий, але ще є багато каменів та брусків для заточування. Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або Instagram, Facebook, YouTube. Знатиме за всі нові продажі. В наявності великий асортимент, а викладаю маленьку частинку. Тому пишіть в приватних повідомленнях. При необхідності можу підібрати й інші природні та вінтажні камені та бруски для заточування. Як повнорозмірні, так і формати точилок: Hapstone, Клодчик, Apex, Козак і подібних.В наявності великий асортимент Відправлення до будь-якої країни! А загалом, періодично є практично все природне та вінтажне каміння. Ріжу більшою мірою гуртом, але продаю й в роздріб. Географія продажів - магазини та заточники з 26 країн світу. Всім мирного дня! Вдалого та цікавого заточування!