Продам металошукач Мегатрон-ПРО-М, власне куплений місяць тому у виробника Nikko10, ось такий - https://reibert.info/threads/prodam-metalloiskatel-dvuxtonalnyj-megatron-pro-m.787379/ Якісна зборка, катушка залита ідеально, дуже сподобалось що завдяки такій заливці і обрізуванні получається хороша товщина стінки, кабель катушки грубий, гнучкий, видно що хороший, вага мала, діаметр самий нормальний 25см і легко махати і глибина вражає, на інших приборах і з діаметром 30см такої глибини пошуку не було. Штанга виготовлена з нового медицинського костиля, нижня частина з поліпропіленової трубки і всередину запхано карбоновий стержень для жорсткості, все підігнано ідеально без люфтів. Акумулятори нові 18650, ємність 2000мА, як сказав автор прибора три рази заростеш і побриєшся перш ніж вони розрядяться. Зарядне в комплекті + навіть зарядка від прикурювача в машині. Лопатка також нова, три рази була на копі, навіть не встиг нагострити. Я мав з ним три виходи по декілька годин і чесно кажучи надзвичайно вражений його роботою. Працює ідеально, дуже легкий в налаштуваннях, один раз настроїв і більше по тому поводу не паришся, глибина пошуку просто супер ну а дискримінація просто вражає. Ніколи не думав що буду шукати монети разом із цвяхами і іншими чорними цілями, а тепер в тому переконався і можу підтвердити що вибитих місць не буває!!! Минулого разу на битому перебитому місці я з ним знайшов хреста КК в емалях, кусочок енколпіона, динаріка Доміціана в ідеальному стані і інші знахідки кк і черняхів, фото додаю. Мій напарник ходив біля мене з Голден Маск 4про і диву дивувався, казав як ти ше і того металошукача продасиш то я тебе не зрозумію. Насправді я перепробував багато шукачів і Термінатори і Вайтс і Тесоро голден сабре і Фортуна і інші, але цей однозначно лідер як по глибині, легкості управління і находкам. Проте вимушений продати і його бо за станом здоровя це хоббі явно не для мене, маю проблеми з серцем і спиною. Я вже декілька раз полишав це хоббі, продавав шукач, потім легшало і я знов вертався до цього бо пошуки надзвичайно захоплююча річ ну і прибуткова, проте цей раз думаю буде останнім бо це не вихід бігати від проблеми, здоровя одне і з часом воно навпаки слабшає тому потрібно пильнуватись. Планую повернутись до рибалки, доречі можу обміняти даний металошукач на хороший мікроджиговий, лайт джиговий або спінінг для ловлі мормишками, головне щоб був якісний, чутливий і без дефектів. Розгляну абсолютно всі варіанти обміну, в цьому досвід в мене також є. Ціна металошукача (блок+катушка+акумулятори+зарядне+ штангв+лопата як бонус) --- 3000грн. Залишається йти й шукати, розкомплектовувати в мене нема потреби бо залишати нічого не буду. Відправлю Новою почтою чи іншим перевізником за ваш рахунок. Деталі в ПП або 0934991050 Роман!