Продам металошукач c.scope cs550, виробник Англія. Купив тиждень тому тут на форумі, стан досить хороший, продавець казав що він привезений з Англії, Цангові зажими і зажим для катушки як і сам прибор працюють чудово, живлення він однієї батарейки крона 9v. Катушка снайперка, діаметр 15см, частота я так зрозумів висока бо досить швидкий відклик від цілі, прекрасно бачить малесенькі цілі, золоте колечко на 3гр до10см, а пятачок СССР біля 15см, загалом катушки приблизно в середньому так і бачать, а саме 5 коп ссср на відстані як діаметр катушки, в землі звичайно гірше, провіряв 5 коп ссср на 10см він бачив. Тональність одна але відрізнити чорна ціль чи кольорова, а тим більше монета без проблем можна на слух, чорні цілі мають розтягнутий відклик, а кольорові чіткий, короткий і різкий відклик. Я з ним зробив один пробний вихід на 2 годинки, навіть знайшов декілька монеток, а чорних сигналів майже не копав, лише проскакували коване залізо і кровельна бляха, фото з монеткою додаю. Прибор в розібраному вигляді 125см, а в зібраному десь 70см, досить легесенький і зручний, гарно підійде під пляжний пошук, доречі на катушці пише що вона водонепрониктна але я не пробував, можна з ним шурфити фундаменти або шукати у важкодоступних місцях, а саме кущі, трави, зручно робити пошук в старих будівлях... Ціна - 900грн (сам тиждень тому купив його за 1000грн). Деталі в приват або 0934991050 Роман!
Також можу обміняти на мікроджиговий спінінг або спінінг для ловлі мормишками, розгляну всі варіанти обміну.