Продам металошукач C.SCOPE CS550

Тема у розділі 'Металошукачі', створена користувачем Роман Филипчук, 11 бер 2018.

1. Продавец Роман Филипчук

Роман Филипчук Stabsgefreiter

Повідомлення:
    146
    Продам металошукач c.scope cs550, виробник Англія. Купив тиждень тому тут на форумі, стан досить хороший, продавець казав що він привезений з Англії, Цангові зажими і зажим для катушки як і сам прибор працюють чудово, живлення він однієї батарейки крона 9v. Катушка снайперка, діаметр 15см, частота я так зрозумів висока бо досить швидкий відклик від цілі, прекрасно бачить малесенькі цілі, золоте колечко на 3гр до10см, а пятачок СССР біля 15см, загалом катушки приблизно в середньому так і бачать, а саме 5 коп ссср на відстані як діаметр катушки, в землі звичайно гірше, провіряв 5 коп ссср на 10см він бачив. Тональність одна але відрізнити чорна ціль чи кольорова, а тим більше монета без проблем можна на слух, чорні цілі мають розтягнутий відклик, а кольорові чіткий, короткий і різкий відклик. Я з ним зробив один пробний вихід на 2 годинки, навіть знайшов декілька монеток, а чорних сигналів майже не копав, лише проскакували коване залізо і кровельна бляха, фото з монеткою додаю. Прибор в розібраному вигляді 125см, а в зібраному десь 70см, досить легесенький і зручний, гарно підійде під пляжний пошук, доречі на катушці пише що вона водонепрониктна але я не пробував, можна з ним шурфити фундаменти або шукати у важкодоступних місцях, а саме кущі, трави, зручно робити пошук в старих будівлях...

Ціна - 900грн (сам тиждень тому купив його за 1000грн).

Деталі в приват або 0934991050 Роман!

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg
  2. Цікаві лоти

1. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    2. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    3. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    4. Катушка Х-Терра моно 7.5 частота, уши сделаны ,рабочая
      1100 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
  3. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Також можу обміняти на мікроджиговий спінінг або спінінг для ловлі мормишками, розгляну всі варіанти обміну.

4. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Продано, просьба закрити й видалити тему!!!