Продам металодетектор Whaites-MOD + VDI

Тема у розділі 'Вітчизняні МД', створена користувачем Роман Филипчук, 31 сер 2016.

1. Продавец Роман Филипчук

Роман Филипчук Stabsgefreiter

Повідомлення:
    146
    Продам металодетектор Whaites-MOD + VDI, куплений 18 липня у магазині розробника цього прибора Bomber 3000, мав з ним 5-7 виходів, все виготовлено на вищому рівні, працює ідеально. В комплект входить захист на катушку, три акумулятори, зарядне для акумуляторів, а також інструкція і гарантійний талон на два роки на металодетектор. Від себе покупцю як бонус додам лопату Фіскарс в подарок, залишиться тільки йти шукати знахідки.
    Я мав до того декілька приборів, але цей дійсно заслуговує уваги й похвал, завдяки частоті 6,7 кГц він монетки дістає можна сказати з того світу, 5 коп СССР чує навіть на 45см, ідеально підходить для вибитих місць, після фішерів, асьок і інших приборів я ще знаходив хороші знахідки, а думав що там вже нічого нема бо за декілька років місця дуже вибиті. Завдяки однотональності легко шукати, не відволікають інші звуки, чорний метал відключаєм і вперед, а якщо лежить чорний глибоко, чи кований чи плоский всерівно в більшості випадків чути бо звук стає дзвінкішим і хриплим. Цифри вді показує чітко і точно, з досвідом можна відразу сказати що під катушкою, заряду батарей хватає на 40 годин пошуків, вага прибора 1,7кг, гніздо вля навушників стандартне 3,5мм, катушка 30х32см для глибини саме то що потрібно. Знаходив з ним і динаріки і фібули і іншу металопластику без проблем ну а монетки взагалі на ура, чесно кажучи мав змогу порівняти із Маскою, Тьоркою 705 і Деусом славнозвісним з яким ходили камради, різниці практично нема по кількості знахідок, а монет навіть частіше в мене було більше, для монет він БОМБА!!!
    Причина продажу апгрейд, появилась копійка і хочеться щось ще цікавіше.
    Ціна за металошукач в комплекті 3500грн + з мене лопата в подарок покупцю.
    Деталі в темі або т.0934991050 Роман! P8310189.JPG P8310188.JPG P8310187.JPG P8310191.JPG P8310192.JPG P8310193.JPG P8310194.JPG P8310197.JPG

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1470 грн.
    2. Утримувач для ліхтарика або пінпоінтера - надійне та компактне кріплення дозволяє закріпити, наприкл...
      115 грн.
    3. Матеріал: метал Розмір (зовнішній): 98х63х21 мм
      105 грн.
    4. (в наявності 1 шт.)
      Плата металошукача Fortune M3/M2 Плата призначена для самостійного складання металошукача Fortune M...
      99 грн.
    5. До вашої уваги кобура універсальна, на бедро праве або ліве. Підходить для багатьох видів пінпойнтер...
      650 грн.
  2. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
  3. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Всім спасибі, прибор знайшов нового власника!!!