Продам металлодетектор Clon Pi-W від Bombera зі штангою + 2 катушки на 30 і 50см. Стан ідеальний, характеристики відповідають заявленим виробником(Bomberom 3000), катушка 30см герметична - можна шукати в воді, 50см катушка для глибшого пошуку обмотані утеплювачом для труб + термостійка ізолента в 2 шари, тому не потребують вже ніякого захисту!! Купляв пару місяців тому і зробив з ним 8 виходів знайшов трохи гільз, патронів, монеток, гусениці від трактора вагою більше тонни - ось і вирішив що настав час придбати щось вище рівнем! Виставляю фото гарантії, а фото самого металошукача виставлю завтра, хоча він такий самий як і на сайті виробника, без жодних дефектів!! ЦІНА 950ГРН. !
ClonePI-W это процессорный импульсный металлодетектор со светодиодной индикацией. Прибор хорошо зарекомендовал себя среди поисковиков ,как простой в обращении и не дорогой детектор с большой глубиной обнаружения. Селекции металлов нет. В комплект входит : Блок прибора Штанга с боксом под акб Аккумулятор 12в 1.3а/ч Автоматическое зарядное устройство Датчик на выбор 30 см , 50см или Эллипс. Краткое описание прибора Питание-12в, 90мА. Принцип работы-Импульсный Режим поиска- Статический Селекции и Дискриминации металлов нет Автоматическая настройка на датчик любого размера Отстройка от грунта и мусора нажатием одной клавиши Вес прибора с АКБ- 1,6 кг Материал штанги ПВХ пластик с Износостойким покрытием. Замер дальности по воздуху: С 30см датчиком: Монета 5коп СССр 30см Каска 1м Граната Ф1 60см Пистолет 70см Автомобиль 2м Глубина поиска с 50см датчиком: Монета 5коп СССР 35см Каска 1.2м Граната Ф1 70см Пистолет 80см Автомобиль 2.5м Глубина поиска с датчиком 1х1м рамка: Монету только по краю датчика 10см Каска 1.4м Граната Ф1 80см Пистолет 90см Автомобиль до 3м
Оскільки я тут зовсім недавно зареєструвався і у когось можуть виникнути сумніви що до моєї порядності.... при потребі можу виставити шукач на відомий український сайт-аукціон де б можна було переглянути мій рейтинг і відгуки про мене