Продам МД Термінатор Тріо (виготовив ДІма Stuff). Прибор куплений місяць тому, був на одному копі, власне там я його провірив, потестив і навіть знайшов цікаві знахідки. Купляв я сам блок із касеткою на 4 пальчикових батарейки і катушку 24х12 з частотою 14кГц, а штангу виготовив сам із алюмінієвої трубки і нижнє коліно із пластикової трубки з стікловолокном, кріпляться між собою за допомогою гермоввода для кабелів якісно і надійно без жодних люфтів. Також купив зручну саперну лопатку для копа фірми Traper, дуже легка і міцна, з хорошої сталі, виробник дає на неї гарантію 2 роки. Вона також була на одному копі, я тільки її легенько загострив і коли мив змилась наклейка. Ще прикупив для прибора 4 пальчикових акумулятора Енерджайзер емністю 2300ма, вони також працювали лише 8 годин, навіть не розрядились повністю, додам зарядне для них. Із цією катушкою прибор бачить 5 коп СССР в землі на 19см, а в повітрі - 28см, досить нормальний варіант для лісів, пляжів і старих поселень, вона гарно бачить металопластику, вдалось знайти три польських срібні монетки(соліди), декілька мідних, два перстня, декілька гудзиків, гарно бачить маленькі цілі, завдяки формі легко шукати монетки там де інші пропускають, в кущах, біля стовбурів дерев, в стерні на полі, вона залізе там де стандартні не лазять. А загалом є можливість без проблем в автора замовити ще додаткову катушку на ваш вибір. Думав почати сезон із всього нового, але здоровя підводить і є потреба в грошах, тому і продаю все тільки комплектом. Фото всього додаю, а також фото гарантійного листка де вказано що прибор було куплено 20.01.2017року. Вибачте за неякісні фото, робив з телефона! Ціна за комплект - все нове(блок, катушка, штанга, акумулятори, зарядне для них, лопата) - 1500грн, без торгу. Деталі в приват або тел.0934991050 Роман.